Nejprodávanější tituly v roce 2024

Klub lhářů
(1x)
Dnes již kultovní dílo zařadily The New York Times mezi nejlepší memoáry za posledních padesát let. Nemilosrdně pravdivé, dojemné a vtipné vyprávění o apokalyptickém dětství získalo řadu literárních ocenění.
Ukázky

Klub lhářů

447 Kč
Kronika zapomenutého kněze
Moravské Čejkovice se stávají hlavním centrem templářů v Českém království. Co vše se na místní tvrzi dělo a co s ní má společného slavná Dalimilova kronika? Na templářském panství v Čejkovicích se odehrávají velké věci.

Kronika zapomenutého kněze

269 Kč
Lovec
Půl roku pod jednou střechou s charismatickým milionářem! Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost.
Ukázky

Lovec

404 Kč
Maják v srdci
(1x)
V této jedinečné knize vás Bára vezme na zázračnou cestu. Pochybnosti, strachy, nejistota a vnitřní utrpení navždy zmizí pod prudkým světlem vašeho osobního majáku, který čeká na svoje odhalení.
Ukázky

Maják v srdci

414 Kč
Mozaika duše
(1x)
Duševní zdraví a kvalitní vztahy podle známého terapeuta.
Ukázky

Mozaika duše

359 Kč
Mystická moudrost
(2x)
Karty Mystická moudrost jsou inspirovány bohy, bohyněmi, anděly i duchovními průvodci z říše zvířat. Přinášejí rady pro přítomný okamžik i předpovědi pro budoucnost.

Mystická moudrost

377 Kč
Nesčetně hvězd
(1x)
Poetické vyprávění o muži, který žije pro krásu a pro to, co zůstává neviděné.
Ukázky

Nesčetně hvězd

332 Kč
Paměť dívky
(3x)
Vzpamatujeme se někdy z ponížení? Od držitelky Nobelovy ceny za literaturu.
Ukázky

Paměť dívky

314 Kč
Pět set mil od tebe
(4x)

Dva lidé, kteří se nikdy nepotkali, jsou v dennodenním kontaktu, probírají své pacienty, ustavičně si kvůli něčemu posílají e-maily. Co se stane, až se Lissa a Cormac, jež dělí přesně pět set mil, nakonec potkají tváří v tvář?

Ukázky

Pět set mil od tebe

403 Kč
Poslední gambit
(5x)
Už za pár týdnů zdědí Avery Grambsová miliardy. Stačí jen přežít. Napětí se však stupňuje a situace je nebezpečnější než když dřív. Jediné, co Avery pomáhá ze všeho se nezbláznit, jsou bratři Hawthornové.

Poslední gambit

404 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100