Nejprodávanější tituly - únor 2024

Myšlení, rychlé a pomalé
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
Hovno hoří
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
České snění
(3x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.

České snění

403 Kč
Třídní klima a školní klima
Publikace shrnuje odborné poznatky o klimatu třídy a školy v praktickém kontextu tak, aby byla zřejmá souvislost jednotlivých faktorů klimatu, a doplňuje je řadou příkladů z praxe.
Ukázky

Třídní klima a školní klima

339 Kč
Andělé a démoni
(4x)
Thriller líčí první dobrodružství uznávaného harvardského symbologa Roberta Langdona, budoucího hrdiny knihy Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy ...

Andělé a démoni

381 Kč
Jak člověk smýšlí
Přijmete-li filozofii Jamese Allena, pochopíte, že váš osud neurčuje vaše prostředí, váš partner/partnerka nebo šéf, stát, ekonomika nebo štěstí, ale vaše myšlenky; pochopíte, že svůj osud ovládá každý sám, pokud ovládá své myšlenky.

Jak člověk smýšlí

162 Kč
Demian
(5x)
Výjimečný text o složitém hledání sebe sama, o rozpolcenosti vlastního Já nachází stále nové generace čtenářů.

Demian

211 Kč
Inteligentní investor
(2x)
V knize nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století se dozvíte od nejzasvěcenějšího „guru investování“, jak se jako investor, makléř nebo investiční poradce vyhnout závažným chybám a jaké dlouhodobě úspěšné strategie při investování uplatnit.

Inteligentní investor

697 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání)
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
Oněgin byl Rusák
(8x)
Volné pokračování bestselleru Hrdý Budžes. Kniha je jednak autobiograficky laděným osobním příběhem, jednak tragikomickou mozaikou doby husákovské normalizace, která ani s odstupem času neztratila nic na své obludnosti.

Oněgin byl Rusák

242 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100