Nejprodávanější tituly v roce 2024

Moje Rusko
Nejnovější publicistická kniha Moje Rusko. Zprávy ze ztracené země známé ruské novinářky a dlouholeté redaktorky a zvláštní zpravodajky listu Novaja gazeta Jeleny Kosťučenkové velmi věrně odráží hlavní autorčiny reportérské zájmy.
Ukázky

Moje Rusko

338 Kč
Buchty po ránu
(3x)
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne?

Buchty po ránu

359 Kč
Spiknutí
(6x)
Podzim 2021. Opozice vyhrála volby do Poslanecké sněmovny a chystá se převzít vládu. Těsně po volbách odjíždí do nemocnice tehdejší prezident republiky Miloš Zeman, který je s nastupující Fialovou garniturou od svého příchodu na Hrad v roce 2013 každ

Spiknutí

257 Kč
Závod s časem
(1x)
Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu. Když tedy na odlehlé chatě, kam se Trinity uchýlila, najde lidské kosti, obává se Josie nejhoršího.

Závod s časem

404 Kč
Temný les
(8x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi.
Ukázky

Temný les

449 Kč
Zimní hrob
Mrazivý thriller odehrávající se na pozadí děsivě pravděpodobné budoucnosti.
Ukázky

Zimní hrob

386 Kč
Lovec čertů

Po událostech v Plzni Bohdan Jaroš přestal věřit, že se ještě někdy setká se Steinem a Barbaričem. Na vlastní pěst putuje po České cestě, která spojuje Prahu s Budínem, a živí se jako nájemný kat a lovec zločinců.

Ukázky

Lovec čertů

358 Kč
Bretaňské noci
Jedenáctý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.

Bretaňské noci

296 Kč
Duna - filmové vydání
(8x)
Příběh Duny se odehrává v daleké budoucnosti v mezihvězdném impériu.
Ukázky

Duna - filmové vydání

539 Kč
Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně
Desatero Marka Orko Váchy o životě, lásce, sexu, církvi, přírodě a přátelství. Tahle kniha vznikala při putování Podyjím, při rozjímání na zahradě jedné fary i dlouhých hovorech u vína.
Ukázky

Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně

386 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>