Mlčení jehňátek - audio

/ Tomáš Weiss

Clarice Starlingová je studenka FBI a touží se dostat do behaviorálního oddělení. Od svého šéfa dostane úkol: FBI zrovna dělá posudky na uvězněné masové vrahy. Ale toho, kterého potřebují nejvíc, získat nemůžou. Clarice za ním má zajet a zkusit si s ním promluvit, i když je velice nepravděpodobné, že by se jí to povedlo. Tím dotyčným vrahem je doktor Hannibal Lecter.

 

Další články

Rádio Kosmas

Bambini di Praga 1947 - dopřejte si audioverzi

Ano, dopřejte. Je pár lahůdek, které si lze letos na 100. výročí narození Bohumila Hrabala dopřát. Tak třeba stříbrnou minci, nebo nealkoholické nymburské "postřižinské" pivo značky Střízlík. Nebo to, jak se s gustem, už podruhé, pustil do interpretace Hrabalova textu Oldřich Kaiser. Bambini di Praga 1947 vydává Radiosevis 29. března.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Další ušní Jules Verne

Radioservis vydává další dramatizaci verneovky. Došlo na Robura Dobyvatele. Inženýr Robur unese dva muže na palubu svého záhadného vznášedla Albatros. Uslyšíte Jana Hartla, Aloise Švehlíka, Jiřího Štěpničku, Davida Novotného, Ilju Racka a další.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Filip Topol čte Zápisky milencovy

Vzpomínka na literární tvorbu a podmanivý hlas Psího vojáka. Záznam pořízen v roce 2010. Text pochází z knihy Tři novely.