Nejprodávanější Kniha - prosinec 2008
detektivky

Vybrané okruhy z mechaniky pohrom - 6%
(8x)
Detektivní příběh mladé autorky je napsaný s takovou bravurou pro detail i celkovou koncepci, matení i napětí, a s takovým vtipem, že jej někteří recenzenti označili za příliš "velkolepý ohňostroj nápadů a bonmotů".
detektivky

Vybrané okruhy z mechaniky pohrom

389 Kč
366 Kč
Yeats je mrtev! - 11%
(2x)
Patnáct nejlepších irských spisovatelů spojilo své síly, aby napsali ´detektivku´ plnou bezuzdného humoru a absurdních pohledů na sex, Dublin i literaturu.
detektivky

Yeats je mrtev!

241 Kč
214 Kč
Tichým krokem kráčí strach - 11%
Čtyři hororové povídky anglicky píšících ženských autorek z 19. a první poloviny 20. století, spojené výskytem nadpřirozeného prvku.
detektivky

Tichým krokem kráčí strach

223 Kč
198 Kč
Felidae - 50%
Originální zvířecí bajka z kočičího světa. S kočičí rychlostí se před čtenářem rozvíjí napínavý příběh, jenž bere dech – příběh o sériových vraždách a náboženských sektách, o počítačích a kočkách v říji.
detektivky

Felidae

198 Kč
99 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
detektivky

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Michelangelův zápisník - 6%
(1x)
Děj napínavého thrilleru je inspirován dohady o existenci tajemného zápisníku italského renesančního umělce Michelangela Buonarrotiho.
detektivky

Michelangelův zápisník

220 Kč
207 Kč
Q. (umělecká vazba) - 11%
Historicko-špionážní thriller je brilantně vykresleným obrazem doby evropské náboženské reformace v 16. století a zároveň i rozborem současné hry politiky a moci. Vydání v umělecké vazbě.
detektivky

Q. (umělecká vazba)

583 Kč
518 Kč
Ďábelská pavučina - 11%
Příběh otvírá nervy drásající scéna muže spoutaného v kufru auta a posléze ponechaného na kolejích na pospas přijíždějícímu vlaku.
detektivky

Ďábelská pavučina

233 Kč
207 Kč
Zlá krev - 11%
Napínavý detektivní román.
detektivky

Zlá krev

233 Kč
207 Kč
Šest na jednoho - 11%
Damien Daniels byl při tréninku zabit v sedle koně zkušeným ostřelovačem. Vše vypadá na profesionální práci, chybí však motiv.
detektivky

Šest na jednoho

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>