Nejprodávanější tituly - prosinec 2008

Schody ke hvězdám - 6%
(1x)
Autor v knize ukazuje jak vznikly starověké megalitické stavby (Stonehenge, Cuzco, Velkém pyramidy Mayů, ad.) a k čemu sloužily, ale všímá si také klíčové role astrologie při jejich plánování a výstavbě.

Schody ke hvězdám

253 Kč
238 Kč
Slovník severských spisovatelů - 11%
Druhé, doplněné a aktualizované vydání slovníku přináší úvodní přehled jednotlivých národních literatur a poté abecedně řazená hesla spisovatelů dánské, faerské, finské, finskošvédské, fríské, islandské, nizozemské, norské a švédské literatury.

Slovník severských spisovatelů

414 Kč
368 Kč
Tajemství paravánu následníka trůnu - 11%
Obrazová publikace mapuje nedávno objevenou sbírku pohlednic následníka rakouského trůnu, vypovídající o soukromém životě arcivévody a dalších příslušníků habsburské rodiny.

Tajemství paravánu následníka trůnu

268 Kč
238 Kč
Theodicea - 11%
Klasické dílo německého filosofa obhajuje myšlenku, že náš svět je nejlepší ze všech možných světů, proti mínění P. Bayla a jiných, že existence zla na světě je neslučitelná s pojmem Boží dobroty.

Theodicea

394 Kč
350 Kč
Tibetské báje o Milarepovi - 11%
(1x)
25 příběhů ze starého Tibetu, ve kterých jogín Milarepa tropí lotroviny plné lásky a humoru. Vždy ale pomáhá lidem vidět jejich neduhy a z příběhů na nás dýchne moudrost dávné doby. Kniha je ilustrována ve stylu starých tibetských klášterních thangk.

Tibetské báje o Milarepovi

288 Kč
256 Kč
Transnacionální politické sítě - 11%
Kniha zachycuje interakce původně domácích politických aktérů s mezinárodním prostředím a zároveň interakce mezinárodních aktérů s jejich domácími protějšky.

Transnacionální politické sítě

180 Kč
160 Kč
Učitel dějepisu - 11%
(1x)
Román je zpovědí současného mladého muže, středoškolského učitele dějepisu. Jako student se Aron stal zároveň aktérem i obětí sametové revoluce a teď zápasí s vlastní temnou minulostí.

Učitel dějepisu

170 Kč
151 Kč
Umakartový pochod - 11%
Knížka na první pohled překvapí již svojí grafickou podobou. Volné listy ručního papíru v černých deskách činí z této sbírky poezie krásný zážitek pro oko, stejně jako doprovodné grafické listy Jany Jungmannové.

Umakartový pochod

90 Kč
80 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>