Nejprodávanější tituly - leden 2011
naučná, odborná a učebnice

Porodní asistentkou krok za krokem - 6%
Knížka předkládá souborné informace o vlastnostech a dovednostech, které porodní asistentky pracující v komunitním prostředí potřebují proto, aby mohly ženám poskytnout kvalitní, bezpečnou a efektivní péči během těhotenství, porodu a v době poporodní.
naučná, odborná a učebnice

Porodní asistentkou krok za krokem

262 Kč
246 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 6%
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
naučná, odborná a učebnice

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
263 Kč
Czech Photography of the 20th Century - 6%
Czech Photography of the 20th Ct., published simultaneously in Czech and English versions, is the first book to present the main trends, figures, and works of Czech photography. E-PHOTO evaluated the book as THE MOST INFLUENTIAL PHOTOGRAPHY SOURCES 2010.
naučná, odborná a učebnice

Czech Photography of the 20th Century

1 403 Kč
1 320 Kč
Feudální společnost - 6%
(1x)
Blochova Feudální společnost představuje dnes již klasický pokus o postižení totálních dějin středověké společnosti. Na rozdíl od Králů divotvůrců zde autor předkládá syntetický výklad dějin západní Evropy od pozdní antiky po ranou renesanci.
naučná, odborná a učebnice

Feudální společnost

423 Kč
398 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
naučná, odborná a učebnice

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Makom. Kniha míst (2. vyd.) - 11%
(3x)
Hebrejské slovo makom znamená místo, ale je to spíš místo v srdci. A právě místům, která jsou zrcadly některých částí nás samých, jsou to nitky vedoucí k příběhům, tajemstvím a banalitám, se autor ve své knize věnuje. Druhé, rozšířené vydání.
naučná, odborná a učebnice

Makom. Kniha míst (2. vyd.)

314 Kč
279 Kč
Cesta staletími - 11%
Poznejte tajemství svého života, setkejte se sami se sebou. Je fantastické stát před obrazem vlastní duše, který v nás žil po staletí.
naučná, odborná a učebnice

Cesta staletími

216 Kč
192 Kč
Čínský horoskop na rok 2011 - 11%
(1x)
S vynikajícím dílem Neila Somervilla seznamuje Baronet své čtenáře pravidelně od roku 1998. Tento proslulý astrolog bude vaším průvodcem letos již po čtrnácté a věříme, že bude průvodcem úspěšným.
naučná, odborná a učebnice

Čínský horoskop na rok 2011

206 Kč
183 Kč
Dějiny křesťanského písemnictví - 11%
Dílo Hieronyma a jeho pokračovatelů poskytovalo téměř po tisíc let základní soubor informací o starokřesťanských autorech. V renesanci se z něj vyvinula speciální disciplína – patristika.
naučná, odborná a učebnice

Dějiny křesťanského písemnictví

178 Kč
158 Kč
Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři - 11%
(3x)

Naučte se, jak /doma/ léčit a diagnostikovat: běžná nachlazení a chřipky, dětské nemoci, alergie apod. Kniha dále obsahuje kapitolu o tom, jak si vybrat správného pediatra.

naučná, odborná a učebnice

Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 609 položek
<< < 1 2 3 4 .. 61 > >>