Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2012

Detektivové
(1x)
Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu.

Detektivové

197 Kč
Hlídač
Michel a Harry jsou hlídači v ohromných prostorách podzemních garáží luxusního čtyřicetipatrového domu. Děj norského románu se odehrává v blízké budoucnosti, kdy svět postihla blíže nespecifikovaná katastrofa.

Hlídač

296 Kč
Chvála psychoterapie
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.

Chvála psychoterapie

314 Kč
Kamo
Kamo je kamarád do nepohody, skvělý spolužák, po jakém asi každý kluk touží… jinak ovšem neřízená střela uvádějící do rozpaků nejednoho učitele. S výjimkou třídního Margerella.

Kamo

205 Kč
Kniha vrchních písařů
(3x)
Kniha vrchních písařů (Š'-ťi) je základním dílem čínské historiografie. Hovoří o Číně od mytických prvopočátků až po stabilizaci sjednocené říše za císaře Wua dynastie Chan (vládl 140-87 př. n. l) a utváří obraz čínské civilizace.

Kniha vrchních písařů

223 Kč
Kulturní vztahy mezi ČSSR a SRN v 60. letech 20. století
Studie se zabývá rolí kultury v mezinárodních vztazích a vývojem kulturních styků mezi Československou socialistickou republikou (ČSSR) a Spolkovou republikou Německo (SRN) v 60. letech 20. století.

Kulturní vztahy mezi ČSSR a SRN v 60. letech 20. století

203 Kč
Naše duše může létat - 63%
(1x)
Co má jeden z největších fyziků a vynálezců společného se šamanismem, co mají společného biologické rytmy s mystickými zážitky, zvuky s kamennými kruhy a krajinou, irští světci se zemskou energií?

Naše duše může létat

198 Kč
74 Kč
Objevovaná Olomouc
(1x)
Kniha přiblíží čtenáři dávnou i nedávnou historii Olomouce.

Objevovaná Olomouc

225 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.

Osm chutí Asie

169 Kč
Osobnost Dominika Pecky
(1x)
Práce mladého badatele o mnohostranné osobnosti kněze, spisovatele a pedagoga Dominika Pecky, ale také o chápání kněžského poslání v éře první republiky, v době protektorátu a především v epoše komunismu.

Osobnost Dominika Pecky

178 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100