Nejprodávanější Kniha v roce 2012
hobby

Numismatický sborník 25
Numismatický sborník 25 (2010) navazuje svým obsahem na předchozí svazky. Představuje několik studií zabývajících se numismatickou problematikou od keltských mincí do raného novověku. Svazek jako obvykle uzavírají zprávy o nálezech mincí.
hobby

Numismatický sborník 25

289 Kč
Zahradnické rady naší babičky
Publikace je míněna jako dekorační závěs s obrázkem a textem pro každý týden v roce. Používá se stále dokola, neobsahuje kalendárium, ale mění se pouze podle měsíců v roce.
hobby

Zahradnické rady naší babičky

134 Kč
Ať nám koně jdou
Kniha se věnuje nejen dostihům rovinovým, ale i překážkovým. Jde daleko za hranice vlasti i Evropy a mapuje významná závodiště po celém světě.
hobby

Ať nám koně jdou

254 Kč
Externí blesk

I s jediným bleskem, připevněným na vašem fotoaparátu, dokážete pořídit výborně nasvícené snímky. Stačí jen osvojit si užitečné postupy a fígle, se kterými vás seznámí dvojice profesionálních fotografů.

hobby

Externí blesk

359 Kč
Šutry pod lupou
(1x)
Tato kniha navazuje na předešlé vydání „Lásky k šutrům“ a zavede nás hlouběji do světa minerálů a také odhalí duši sběratele. Najdeme v ní mnoho fotografií nejenom velikých krystalů, ale i okouzlujícího mikrosvěta, který se pouhým okem jen tak nevidí.
hobby

Šutry pod lupou

387 Kč
Mandaly lásky 2
Pomocí mandal z této knihy prohloubíte svůj cit lásky.
hobby

Mandaly lásky 2

135 Kč
Prima táta,  prima syn –  užijem si klukovin
Ať už je to výroba slunečních hodin, indiánského týpí, nebo honba za pokladem a výroba dortu ve tvaru fotbalového míče.
hobby
Ukázky

Prima táta, prima syn – užijem si klukovin

95 Kč
Šibori batika
Kouzelné a neopakovatelné vzory jemné batiky - to je technika šibori. Šibori patří mezi tradiční techniky zdobení hedvábí.
hobby

Šibori batika

205 Kč
Mosty a lávky Zlínského kraje
Dvacetistránková publikace se sto dvaceti snímky mostů a lávek zajímavých svou konstrukcí, barvou, výzdobou, polohou, historií nebo způsobem stavby.
hobby

Mosty a lávky Zlínského kraje

80 Kč
Móda & světlo

Se stále dokonalejším technickým vybavením je snadné zapomenout, že světlo je podstatou každé fotografie a ty nejlepší snímky vznikají právě díky pečlivé práci s osvětlením.

hobby

Móda & světlo

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>