Nejprodávanější Kniha v roce 2012
humor

Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Prevítem snadno a rychle /bilingvní/ - 6%
(1x)
První díl bilingvního, anglicko-českého vydání úspěšné humorné série líčí rodičovské trampoty a život rodiny z pohledu novorozence.
humor

Prevítem snadno a rychle /bilingvní/

168 Kč
158 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Doktore, bacha na ženský! - 11%
Ať se v Ballybucklebo už dobře vyznáte, nebo se s oběma doktory a jejich bližními setkáváte prvně, vítejte ve světě humoru, přátelství a lásky!
humor

Doktore, bacha na ženský!

242 Kč
215 Kč
Garou aneb Ovce znovu vyšetřují - 6%
(1x)
Kniha navazuje na úspěšnou ovčí detektivku Glenkill. Ovce s neobvyklou zálibou ve vyšetřování kriminálních zločinů se vracejí. A jsou ještě roztomilejší a zábavnější než dřív.
humor

Garou aneb Ovce znovu vyšetřují

253 Kč
238 Kč
Simpsonovi: Hokus Pokus Brutalběs - 6%
Matt Groening, vymrsknul magickou melanž, v níž najdete šílená šaškovská auta, zakleté cereálie, strašidelné špitály, závěti psané na servítkách, společenstva spjatá prstenem, upíry v sousedství a kostýmované komiksáky.
humor

Simpsonovi: Hokus Pokus Brutalběs

297 Kč
279 Kč
Špeky - 6%
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).
humor

Špeky

203 Kč
191 Kč
Yeats je mrtev! - 11%
(2x)
Patnáct nejlepších irských spisovatelů spojilo své síly, aby napsali ´detektivku´ plnou bezuzdného humoru a absurdních pohledů na sex, Dublin i literaturu.
humor

Yeats je mrtev!

241 Kč
214 Kč
Kurtovi přeskočilo - 11%
(1x)
Nový díl satirické série oblíbeného norského autora (např. Naivní, super) pro celou rodinu.
humor

Kurtovi přeskočilo

170 Kč
151 Kč
Robin - 6%
(3x)
Humoristický román o foxteriéru Robinovi a jemu podřízené rodině, které se postaral o nevšední život a poskytl jí nezapomenutelné zážitky.
humor

Robin

264 Kč
248 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 92 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>