Nejprodávanější Kniha v roce 2012
vojenství (military)

Uniformy a označení příslušníků zbraní SS - 11%
O uniformách a označení příslušníků bojových jednotek SS existuje celá řada publikací. Nicméně naše kniha přináší něco zcela nového. Po rozpadu Sovětského svazu získali vojenští historici přístup ke zdrojům informací, k nimž se předtím nemohli dostat.
vojenství (military)

Uniformy a označení příslušníků zbraní SS

269 Kč
239 Kč
Nebezpeční snílci - 11%
(1x)
Historik dějin komunismu ve své knize pojednává o roli pražského režimu v mezinárodní propagaci komunismu. Ukazuje roli Austrálie, kterou usiloval získat do sféry svého vlivu Sovětský svaz s pomocí československých zpravodajců.
vojenství (military)

Nebezpeční snílci

300 Kč
266 Kč
Československo a francouzská Afrika 1948–1968 - 11%
(1x)
Na základě mnohaletého výzkumu v českých i francouzských archivech autor podrobně vykresluje podporu komunistického Československa národněosvobozeneckým hnutím ve francouzských koloniích.
vojenství (military)

Československo a francouzská Afrika 1948–1968

261 Kč
232 Kč
Báječní muži na létajících strojích - 11%
Knížka Vás zavede mezi muže na létajících strojích podivuhodných tvarů a provizorních konstrukcí, do doby plné romantiky, dobrodružství a nostalgie.
vojenství (military)

Báječní muži na létajících strojích

261 Kč
232 Kč
Zprávy tajným inkoustem
Edice dokumentů unikátního zpravodajského kanálu mezi domácím a zahraničním odbojem, vytvořeného na počátku 1. světové války mezi pražským průmyslníkem J. J. Fričem a jeho obchodním zástupcem v Itálii a Švýcarsku Z. Rohlou.
vojenství (military)

Zprávy tajným inkoustem

54 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 35 položek
<< < 1 2 3 4