Nejprodávanější tituly v roce 2012
moderní svět a civilizace

Towards an Environmental Society? / Směrem k environmentální společnosti? - 11%
Jak je patrné ze samotného názvu této knihy, posun společnosti směrem k environmentálnímu myšlení a výsledkům je vekou otázkou. Před několika lety jsme oslovili s touto otázkou kolegy z různých oborů, kteří podle našeho názoru mají co říci.
moderní svět a civilizace

Towards an Environmental Society? / Směrem k environmentální společnosti?

234 Kč
208 Kč
Třetí město - 11%
Publikace nabízí pohled na město obyčejné, každodenně prožívané, a tím utvářené a reinterpretované, naplněné lidským jednáním, komunikací a vztahy. Nabízí také pohled na obrazy města, které jsou odrazem a předlohou naší každodennosti současně.
moderní svět a civilizace

Třetí město

224 Kč
199 Kč
Nepříjemná pravda - 6%
(9x)
Již podruhé se bývalý americký viceprezident angažuje v ekologickém burcování lidstva. Jeho ilustrovaná příručka o globálním oteplování může pomoci otevřít oči i těm, co se nechtějí dívat. Byla předlohou stejnojmenného dokumentárního filmu.
moderní svět a civilizace

Nepříjemná pravda

338 Kč
318 Kč
Zvířata jsou naši bližní - 11%
Knížka "Zvířata jsou naši bližní" je soubor krátkých kapitol vybraných z děl známých humanistů, filozofů a křesťanských myslitelů.
moderní svět a civilizace

Zvířata jsou naši bližní

224 Kč
199 Kč
České menšiny v Evropě a ve světě - 11%
Publikace obsahuje přehled stávajících českých emigrantských skupin v padesáti státech nejen Evropy, ale i celého světa.
moderní svět a civilizace

České menšiny v Evropě a ve světě

414 Kč
368 Kč
Krajské volby 2008 - 11%
Kniha se věnuje krajským volbám v roce 2008 z několika pohledů. Kapitoly přibližují předvolební kampaň, pojednávají o volebních výsledcích a nechybí ani reflexe povolebního vyjednávání.
moderní svět a civilizace

Krajské volby 2008

206 Kč
183 Kč
Mistři světa amoleta - 11%
Brilantní ekonomicko-politický komentátor a kmenový autor Respektu vydává v Respekt Edici sbírku svých analýz pod názvem Mistři světa amoleta, aneb Průvodce globální krizí a českou politickou krajinou.
moderní svět a civilizace

Mistři světa amoleta

207 Kč
184 Kč
Demokracie v Evropě - 11%
Kniha zahrnuje příspěvky českých i mezinárodních odborníků z evropských univerzit a výzkumných center na téma demokratické občanství v dnešní Evropě.
moderní svět a civilizace

Demokracie v Evropě

89 Kč
79 Kč
Měkký podbřišek navěky? - 11%
Proč se zvětšuje propast mezi Mexikem a USA? Kde se berou miliony nelegálních pracovníků z Mexika? Proč mají překupníci drog vlastního svatého? I na tyto otázky hledá autor ve své publikaci odpověď.
moderní svět a civilizace

Měkký podbřišek navěky?

203 Kč
180 Kč
Evropeizace zájmů - 11%
Publikace Evropeizace zájmů. Politické strany a zájmové skupiny v České republice je v tomto ohledu jedinečnou monografií, jež bez výhrady odpovídá na potřebu analyzovat tuto proměnu v českém prostředí.
moderní svět a civilizace

Evropeizace zájmů

302 Kč
269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>