Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2012

Andersenovy pohádky 1 - 20%
Nejkrásnější pohádky, jejichž autorem je Hans Christian Andersen na této audioknize uslyšíte v podání Růženy Naskové a Zdeňka Štěpánka.
Ukázky

Andersenovy pohádky 1

69 Kč
55 Kč
Budulínek a sedm dalších pohádek - 20%
Budulínek a sedm dalších pohádek - dramatizace klasických pohádek Boženy Němcové, Františka Bartoše a dalších lidových autorů. Na audioknize zazní hlasy Jany Preissové, Luďka Munzara a dalších interpretů.
Ukázky

Budulínek a sedm dalších pohádek

69 Kč
55 Kč
Cesty formana Šejtročka 1. - 20%
Šejtročkovy příhody namluvil osobitým způsobem Josef Somr.
Ukázky

Cesty formana Šejtročka 1.

99 Kč
79 Kč
Čtyřlístek v pohádce - 20%
Audio CD, na kterém najdete dva příběhy slavné komiksové čtveřice v podání Tomáše Hanáka, Milana Šteindlera, Davida Novotného a Magdaleny Reifové. Příběhy doprovází veselé písničky, v nichž se všichni představitelé komiksových postaviček zvláště vyřádí.
Ukázky

Čtyřlístek v pohádce

189 Kč
151 Kč
Divoké sny Maxipsa Fíka - 20%
Poněkud přerostlého psa Fíka vymyslel spisovatel Rudolf Čechura a namaloval pan malíř Jiří Šalamoun. A protože i psi mají sny, zdá se také našemu maxipsu leccos napínavého i legračního
Ukázky

Divoké sny Maxipsa Fíka

69 Kč
55 Kč
Elce pelce kotrmelce - 20%
(1x)
Petr Eben zhudebnil padesát tři písniček s veselými, jednoduchými texty Václava Fischera. Písničky pak propojil vyprávěním pohádky Marek Eben. Soubor hravé hudby, zpěvu a vyprávění je určen nejen k poslechu.
Ukázky

Elce pelce kotrmelce

99 Kč
79 Kč
Felix Holzmann ztracený a nalezený - 20%
Soukromý zvukový archiv stále obdivovaného komika Felixe Holzmanna vydal svá tajemství. Je to především téměř pět desítek anekdot v neopakovatelném Holzmannově přednesu a tři jeho dialogy s Františkem Budínem.
Ukázky

Felix Holzmann ztracený a nalezený

99 Kč
79 Kč
Ještě 10x Felix Holzmann - 20%
Deset scének populárního komika, který byl v uplynulých letech ozdobou každého televizního Silvestra, navazuje na mimořádně úspěšný titul Supraphonu 10x Felix Holzmann.
Ukázky

Ještě 10x Felix Holzmann

99 Kč
79 Kč
Kniha džunglí - 20%
(1x)
Dnes už klasická, ale stále živá knížka Rudyarda Kiplinga o dítěti vychovávaném vlčí smečkou byla několikrát zfilmována a stala se i předlohou pro úspěšný animovaný snímek. V roce 1976 ji ve velkolepé dramatizaci natočil pro Supraphon režisér Jiří Horčička
Ukázky

Kniha džunglí

69 Kč
55 Kč
O víle Amálce - 20%
Pohádky Václava Čtvrtka okouzlují nádherným jazykem, zvláštními a mimořádně trefnými výrazy, fantazijním prostředím, podivuhodnými příhodami hrdinů a zjevnou láskou, se kterou je spisovatel vytvářel. Víla Amálka patří k nejoblíbenějším Čtvrtkovým postavám.
Ukázky

O víle Amálce

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 177 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>