Nejprodávanější e-knihy v roce 2012

Konec punku v Helsinkách
(12x)
Román o popraskaných vztazích, neustávající touze a míjení, o světě, který se tak rychle proměňuje, že jsme mu už dávno přestali rozumět.
Ukázky

Konec punku v Helsinkách

185 Kč
Než pomine tvůj hněv
(9x)
Čtvrtý díl skvělé detektivní série o neohrožené právničce. Rebecka Martinssonová, prokurátorka v severošvédské Kiruně, se zaplete do případu chladnokrevné vraždy.
Ukázky

Než pomine tvůj hněv

229 Kč
Nebe pod Berlínem
(8x)
Novela nastupující hvězdy českého literárního rybníku obsahuje lehce magické cool-příběhy z podzemí Berlína. Autor za svůj debut získal Cenu Jiřího Ortena 2002. Kniha byla oceněna jako Nejkrásnější kniha roku 2003 v kategorii beletrie.
Ukázky

Nebe pod Berlínem

145 Kč
Stín katedrály
(4x)
Pátý román spisovatele oceněného cenou Magnesia Litera. Nejznámější pražský chrám postihnou strašlivé události: na zdech se objevují znamení s rohy, v zamrzlých kropenkách se zrcadlí budoucnost a v relikviářích přibývají čerstvé ostatky neznámého původu.
Ukázky

Stín katedrály

148 Kč
Lucemburská zahrada
(7x)
Román líčí sled událostí, které se přihodily hrdinovi v důsledku toho, že v okamžiku nesoustředěnosti položil ruku na nesprávné klávesy počítače a do vyhledávače napsal jedno slovo špatně. Kniha oceněná Magnésií Literou pro nejlepší knihu roku.
Ukázky

Lucemburská zahrada

170 Kč
Húrinovy děti
(5x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
Ukázky

Húrinovy děti

148 Kč
Fakt hustej nářez
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
Steve Jobs
(10x)
Kniha je exkluzivním životopisem Steva Jobse, zakladatele Applu, sepsaným s jeho pomocí a podporou.
Ukázky

Steve Jobs

299 Kč
Zabijáci
(20x)
Před dvaceti lety byla v Rovigu nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního soukromého internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí... Druhý díl kriminální série Oddělení Q.
Ukázky

Zabijáci

179 Kč
Lord Mord
(8x)
Román se odehrává v Praze před koncem 19. století a sleduje osudy lehkomyslného, zhýralého a zchudlého hraběte Arca, jemuž příchod moderní doby sebral jeho nejmilejší hračky - ženy, a nabídl zábavu novou: heroin.
Ukázky

Lord Mord

148 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 833 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 84 > >>