Nejprodávanější Kniha v roce 2012

Tři řády
Známý francouzský historik na základě bohatého souboru středověkých pramenů ve své práci zkoumá vznik učení o trojím lidu, jeho intelektuální zázemí, pronikání do obecných představ o božském uspořádání tehdejšího světa.

Tři řády

338 Kč
Víme, co jíme?
Druhé vydání úspěšné knihy, která Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. "Éčkami".

Víme, co jíme?

68 Kč
Život dítěte
(2x)
Obsáhlá kniha Kateřiny Janouchové seznamuje čtenáře v oddílech Těhotenství, Porod a novorozeně, První rok dítěte, Dítě od jednoho roku do šesti let a Dítě od školních začátků po pubertu postupně se vším, co souvisí s narozením a výchovou dítěte.

Život dítěte

539 Kč
Homeopatická první pomoc
Tento homeopatický domácí lékař popisuje různé akutní situace, se kterými se v běžném životě nejčastěji setkáváme. Jsou to jednak horečnaté stavy a onemocnění a jednak různé druhy úrazů.

Homeopatická první pomoc

225 Kč
Václav Havel – František Janouch: Korespondence 1978–2001
(1x)
Vzájemná korespondence Václava Havla a Františka Janoucha představuje dosud ojedinělý pramen k poznání tuzemské protikomunistické opozice let 1977–1989.

Václav Havel – František Janouch: Korespondence 1978–2001

331 Kč
77 leyendas de Praga
Místopisné legendy z Pražského hradu, Vyšehradu, Starého Města, Nového Města , Malé Strany, které mohou být i skvělou inspirací k procházkám po Praze - černobílé ilustrace, doplněno kreslenými mapami. Čtení ve španělštině.

77 leyendas de Praga

339 Kč
Bertha von Suttner: Život pro mír
Obsáhlá, reprezentativní monografie první nositelky Nobelovy Ceny za mír (1905).

Bertha von Suttner: Život pro mír

179 Kč
Pletky s osudem
Hlavními postavami druhého vydání jedné z prvních knih Simony Monyové - PLETKY S OSUDEM jsou dvě sestry, která se sřídí známým rčením : Dá-li vám někdo nalinkovaný papír, pište napříč.

Pletky s osudem

152 Kč
Rozkvétající žena
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.

Rozkvétající žena

97 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>