Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD v roce 2012
beletrie

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.
beletrie

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
159 Kč
Čas odchádza z domu - 6%
(1x)
Neprávem trochu opomíjené první album Zuzany Homolové a studiové skupiny Dobrá úroda vyšlo v přelomovém roce 1989, a bylo tak odsunuto vydavatelskou explozí z archivů a zakázaných děl.
beletrie

Čas odchádza z domu

298 Kč
280 Kč
Chvilka, která se chytí - 6%
Nové CD zachycuje nové písně Sylvie na koncertě, v živé podobě a za doprovodu Tomáše Alferiho na klavír a Petra Tichého na kontrabas. Deska je plná radostného lidského vrzavého hledání, nalézání, waitsovského šramlování a hravého něžného spiklenectví.
beletrie

Chvilka, která se chytí

212 Kč
199 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu - 6%
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.
beletrie

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
359 Kč
Marpa, Tibetský rebel - 6%
Když si už čtenář přečte "Tibetské báje o Milarepovi" zákonitě ho napadne, jak k tomu ten Milarepa přišel, že měl takové úžasné schopnosti? Právě na tuto otázku odpovídá kniha o jeho učiteli Marpovi.
beletrie

Marpa, Tibetský rebel

213 Kč
200 Kč
New Chatterbox Starter Class Audio CD - 11%
This is the new edition of this ever popular course for young beginners - now available at three levels.
beletrie

New Chatterbox Starter Class Audio CD

250 Kč
222 Kč
Nora (Domeček pro panenky) - 6%
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.
beletrie

Nora (Domeček pro panenky)

169 Kč
159 Kč
Za trochu lásky - 11%
Z profilů významných žen v životě J. Vrchlického je vytvořen zajímavý psychologický obraz této osobnosti české literatury. Dílo má rovněž dokumentační hodnotu a je v něm užito citací z Vrchlického básní. Interpretují Miloš Hlavica a Růžena Merunková.
beletrie

Za trochu lásky

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 88 položek
<< < 1 .. 7 8 9