Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2012

Inner Game pro manažery - 16%
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.

Inner Game pro manažery

618 Kč
520 Kč
Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
159 Kč
Od nestíhání ke stíhání - 6%
Kurz obsahuje řadu praktických cvičení, ve kterých mají posluchači možnost si uvedené náměty prakticky implementovat do svého života a tak postupně začít, krok za krokem, stíhat.

Od nestíhání ke stíhání

1 352 Kč
1 272 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu - 6%
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
359 Kč
Marpa, Tibetský rebel - 6%
Když si už čtenář přečte "Tibetské báje o Milarepovi" zákonitě ho napadne, jak k tomu ten Milarepa přišel, že měl takové úžasné schopnosti? Právě na tuto otázku odpovídá kniha o jeho učiteli Marpovi.

Marpa, Tibetský rebel

213 Kč
200 Kč
Nora (Domeček pro panenky) - 6%
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.

Nora (Domeček pro panenky)

169 Kč
159 Kč
Za trochu lásky - 11%
Z profilů významných žen v životě J. Vrchlického je vytvořen zajímavý psychologický obraz této osobnosti české literatury. Dílo má rovněž dokumentační hodnotu a je v něm užito citací z Vrchlického básní. Interpretují Miloš Hlavica a Růžena Merunková.

Za trochu lásky

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 87 položek
<< < 1 .. 7 8 9