Nejprodávanější tituly v roce 2013
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Fakt hustej nářez - 20%
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
167 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3. - 11%
(1x)
Ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3.

313 Kč
278 Kč
Dámy z Grace Adieu - 6%
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
sci-fi a fantasy

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
223 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
sci-fi a fantasy

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
Obléknu si půlnoc - 20%
(1x)
Tonička Bolavá, s níž jsme se setkali už třikrát v předchozích dílech tetralogie, má tentokrát víc práce než obvykle.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Obléknu si půlnoc

128 Kč
102 Kč
Zimoděj - 20%
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
95 Kč
Nová hlídka - 11%
(1x)
Po letech přichází světoznámý autor fantasy s novým, pátým dílem své neúspěšnější série o věčném boji Světla a Tmy. Její první část, Noční hlídka, se dočkala teké filmového zpracování.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nová hlídka

268 Kč
238 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 284 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 29 > >>