Nejprodávanější tituly v roce 2013
romantika

Pomíjivost světla - 11%
Milostný příběh mezi jednonohým Alakarem Macodym a moderátorkou a básnířkou Vernou Albrechtovou je především magickou a ironickou poutí do vzpomínek obou milenců.
romantika

Pomíjivost světla

53 Kč
47 Kč
Panoptikum české
(1x)
Panoptikum české je volným pokračováním Tajné knihy, na rozdíl od ní však nevypráví o lásce. Jde o jakési zápisy o skandálu, který se kolem Tajné knihy strhl.
romantika

Panoptikum české

127 Kč
Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění
(1x)
Hrdinka ženského románu Agáta Pierotová vyrůstá v rodině, kde matka je bohyně a otec ušlápnutý pod jehlovým podpatkem matčina luxusního střevíčku. Agáta však sní o tom, že ona to jednou v manželství povede jinak.
romantika
Ukázky

Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění

159 Kč
Lásky a strasti - 20%
Lásky a strasti je románový debut již zkušené spisovatelky. Dramatický, strhující a mnoha dialogy zpestřený děj se odehrává částečně v USA.
romantika
Ukázky

Lásky a strasti

79 Kč
63 Kč
Obcování muzejního znalce - 11%
Dramatický příběh velmi nepovedeného manželství ve velmi nepovedené době, dotahující sugestivní obraz soukromé i společenské apatie až do listopadových dnů roku 1989.
romantika

Obcování muzejního znalce

89 Kč
79 Kč
Prostě láska - 11%
Strhující prvotina americké autorky s českými kořeny, o jejíž zfilmování projevil zájem Hollywood.
romantika

Prostě láska

206 Kč
183 Kč
Psala jsem pro tebe
Fiktivní deník ženy, která hledala lásku, ale prošla jen bolestnou cestou mnoha zklamání a nenaplnění svého vztahu s možným životním partnerem.
romantika

Psala jsem pro tebe

98 Kč
Dokud se budeš smát - 11%
Že princové na bílém koni vymřeli už před spoustou let, ale občas se najde chlap, kvůli kterému stojí za to něco risknout. I když výsledek je nejistý. Román pro ženy.
romantika

Dokud se budeš smát

296 Kč
263 Kč
Muž se stříbrnýma očima - 20%
Televizní moderátorka Jordan už překonala krizi ve vztahu se svým manželem, známým fotografem Benjaminem, a těší se na příchod prvního potomka. Jenomže v Hollywoodu je rodinné štěstí přelétavé.
romantika
Ukázky

Muž se stříbrnýma očima

149 Kč
119 Kč
Chytrá žena pro manžela přes plot skočí
Statut svobodné matky s dvojčaty sice Klára nebere nijak dramaticky, ale přece jen by se ráda vdala, měla manžela a úplnou rodinu. Když potká Přemysla, přeskočí jiskra a vzplane láska jako hrom.
romantika
Ukázky

Chytrá žena pro manžela přes plot skočí

155 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 50 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>