Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2013

Myslete na velké cíle
Autoři v audioknize odhalují tajemství jak myslet ve velkém, jednat podle toho a dosáhnout jedinečného úspěchu.

Myslete na velké cíle

618 Kč
Pravidla úspěchu
Kniha je cestovní mapou pro každého - od marketingových profesionálů k vlastníkům malých podniků, od učitelů ke studentům i rodičům. Pro všechny, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních či osobních snů či cílů.

Pravidla úspěchu

618 Kč
Zvládněte stres metodou Inner Game
Společně se svým týmem známý poradce, kouč a tvůrce jedinečného metodologického přístupu k rozvoji osobnosti "Inner Game" v této audioknize aplikuje principy metody (známé převážně ze sportu) na problematiku stresu.

Zvládněte stres metodou Inner Game

570 Kč
Golem
Příběh o Golemovi, který v angličtině a češtině načetl principál a vůdčí duch "československo-amerického" loutkového divadla - Vít Hořejš.

Golem

213 Kč
Koule
(2x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.

Koule

89 Kč
Gottland
(1x)
Audiokniha přináší na čtyřech CD výběr nejlepších textů z bestselleru Gottlan - "výbušné" knihy o naší zemi. Čte Hana Švejnohová a Vladimír Kudla

Gottland

297 Kč
Malý princ
(4x)
Nesmrtelný příběh havarovaného letce a malého prince, plný fantazie a neopakovatelné, jímavé atmosféry, znovu ožívá, tentokrát v luxusním vydání a v novém překladu Jiřího Pelána.

Malý princ

269 Kč
Andělé a démoni
(4x)
V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který ... Román ve zkrácené verzi čte Miroslav Táborský.

Andělé a démoni

339 Kč
Brisingr
(1x)
3. díl tetralogie Odkaz Dračích jezdců.

Brisingr

314 Kč
Magický prazdroj

Zrodil se mág tak mocný, že proti němu jsou ostatní mágové jen varietní hudlaři, a sama jeho existence přivede Zěmeplochu na pokraj panmagické války.

Magický prazdroj

449 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 108 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>