Nejprodávanější tituly - leden 2014
romantika

Sestra se srdcem ze zlata
Hezká sestra Angelika měla za sebou těžký den v nemocnici Svatého Michala. Osušila nesčetné dětské slzy a rozdávala naději a útěchu. Ano, když přišla Angelika do nemocnice, zdálo se, že se tam hned rozjasnilo...
romantika
Ukázky

Sestra se srdcem ze zlata

30 Kč
Zapomenuté šaty
(2x)
Annina babička Elsa, uznávaná vědkyně v oboru dětské psychologie, smrtelně onemocní rakovinou. Pro celou rodinu je to velká rána, ale Elsa se rozhodne naplno si užít každou chvíli, která jí ještě zbývá.
romantika

Zapomenuté šaty

89 Kč
Nejvyšší čas na lásku - 20%
(2x)
Je ji přes třicet a vede dvojí život. Ten první je každodenní stereotyp, starost o domácnost, o děti a manžela. Tak trochu nuda. Za to ten druhý! Tam je Dana vášnivá a smyslná milenka, která má neuvěřitelnou fantazii.
romantika
Ukázky

Nejvyšší čas na lásku

69 Kč
55 Kč
Citová divočina - 11%
(1x)
Další kniha jedné z nejčtenějších českých autorek. Příběh čtyř kamarádek o cestě za štěstím a hledání sebe sama.
romantika

Citová divočina

152 Kč
135 Kč
Něco za něco - 14%
(6x)
Poutavý román, ve kterém autorka s nevšedním porozuměním, psychologickými znalostmi a řemeslnou zručností, líčí příběh jednoho rozpadajícího se manželství z pohledu tří žen - manželky, milenky a tchýně.
romantika

Něco za něco

232 Kč
199 Kč
Klub vášnivých botomanek - 6%
Tři mladé ženy propadly závislosti na botách. Touha koupit si boty je tak velká, že nedokážou odolat, utratí za ně všechny peníze, riskují svoji pověst – ale ty boty musí mít...
romantika

Klub vášnivých botomanek

253 Kč
238 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Dámské kupé - 11%
Podmanivý a originální román z indické současnosti, ve kterém si šest žen různého věku i společenského postavení vypráví své životní osudy, přináší odpovědi na otázky, které si dnes kladou ženy na celém světě.
romantika

Dámské kupé

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2