Nejprodávanější tituly - říjen 2014
ostatní

Made in Japan - 11%
(1x)
Druhý svazek nové edice zaměřené na vizuální studia a kulturu je věnován japonské popkultuře.
ostatní
Ukázky

Made in Japan

266 Kč
236 Kč
Stručná historie mého života - 6%
(2x)
Ve své nejnovější knize tentokrát nerekapituluje vývoj vesmíru, ale svůj vlastní život – odtud i název Stručná historie mého života. S humorem čtenáře seznamuje se svým dětstvím, studiem, osobním a rodinným životem i s průběhem své nemoci.
ostatní
Ukázky

Stručná historie mého života

212 Kč
199 Kč
Ten, který byl - 11%
Tato monografie se soustředí na vykreslení literárních snah Vl. Macury od juvenilní básnické tvorby v časech ostravského mládí přes léta studentská až po dobu, kdy se stal uznávaným sémiotikem a spisovatelem.
ostatní
Ukázky

Ten, který byl

495 Kč
440 Kč
Babičko, vyprávěj - 11%
(21x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vaší babičky od dětství po současnost. Babička bude moci sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
ostatní
Ukázky

Babičko, vyprávěj

531 Kč
472 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
ostatní
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Adresát Milena Jesenská - 11%
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází třetí české knižní vydání knihy její dcery, básnířky a prozaičky Jany Černé, rozené Krejcarové. Kniha strhujícím způsobem vypráví životní příběh vynikající české novinářky, přítelkyně Franze Kafky.
ostatní

Adresát Milena Jesenská

203 Kč
180 Kč
Kolem Mileny Jesenské - 11%
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází druhé, opravené a doplněné vydání knihy vzpomínek na tuto vynikající českou novinářku, přítelkyni Franze Kafky, levicovou intelektuálku a statečnou ženu.
ostatní

Kolem Mileny Jesenské

259 Kč
230 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
ostatní

Uvnitř psa

269 Kč
Václav Chaloupecký - 11%
Copak je ta Gollova historická škola? Jak lze v Palackém objevit kořeny československých dějin? Proč československý úředník těžko nachází řeč s maďarským, ačkoli se oba domluví německy? Vyhnali by TGM ze Slovenska, kdyby uvažoval nahlas?
ostatní

Václav Chaloupecký

378 Kč
336 Kč
Vúdú, zombie, karnevaly - 6%
(1x)
Autor líčí poutavým a zároveň přehledným způsobem fascinující dějiny a kulturu Afroameričanů. Černoši přišli do Nového světa poprvé před pěti stoletími. Každý dobře ví, že nepřišli z vlastní vůle, ale byli zavlečeni jako zvěř na otrokářských lodích.
ostatní

Vúdú, zombie, karnevaly

313 Kč
294 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 467 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 47 > >>