Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2014

Přítelkyně z domu smutku
(1x)
Rozhlasová nahrávka z roku 1992. Audiokniha má autobiografické rysy, autorka byla téměř rok vězněna ve vazební věznici v Praze-Ruzyni, když byla obviněna z trestného činu podvracení republiky.

Přítelkyně z domu smutku

224 Kč
Psí příběhy
Povídky známých českých autorů o psech.

Psí příběhy

191 Kč
Šíleně smutné povídky
(4x)
Když se vám chce brečet… můžete se utěšit poslechem třinácti citlivě vypointovaných povídek spisovatelky Terezy Boučkové, které ukážou, že v tom nejste sami a že i na chvíle, které vypadají tragicky, lze později nahlížet s pobaveným odstupem.

Šíleně smutné povídky

206 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal
(2x)
Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho první knihy Všechno co opravdu potřebuju znát.

Už hořela, když jsem si do ní lehal

269 Kč
Velký Gatsby
(2x)
V nezkracované, více než pětihodinové audioknize se role vypravěče Nicka Carrawaye výtečně zhostil Filip Čapka, herec pražského Švandova divadla a držitel ceny Thálie.

Velký Gatsby

134 Kč
Všechno si pamatuji...
Sestříhaný záznam o životě Otakara Brouska tři a půl hodiny dlouhý, prokládaný hudbou. Při poslechu se nejen zasmějete, ale zamyslíte se i nad silou lidského ducha. Do vašich domovů tak vstoupí Člověk, před kterým je nutno smeknout klobouk.

Všechno si pamatuji...

225 Kč
Zpověď
Vladimír Čech se do našich myslí nesmazatelně zapsal svým charismatickým projevem podtrženým uhrančivým pohledem a hlasem. Jeho vysoká postava byla nepřehlédnutelná a dodávala mu přirozený, úctu budící lidský i herecký projev.

Zpověď

134 Kč
Lidojedi
Divadelní hra v interpretaci Oldřicha Kaisera, Gabriely Vilhelmové, Jana Dolanského a dalších.

Lidojedi

179 Kč
Petrolejové lampy
Osud románové hrdinky Štěpky Kiliánové a jejího muže Pavla Vejrycha je u nás znám především díky filmovému zpracování v režii Juraje Herze s mimořádnými hereckými výkony Ivy Janžurové a Petra Čepka.

Petrolejové lampy

169 Kč
Příběhy pro potěchu duše
Soubor krátkých příběhů ze života, malých podobenství, bajek a zamyšlení vede čtenáře k uvažování, přináší jim naději, povzbuzení, radost i poučení a klade jim otázky týkající se lidského jednání, způsobu života a vzájemných lidských vztahů.

Příběhy pro potěchu duše

224 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 115 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>