Nejprodávanější tituly - listopad 2014
romantika

Z temnoty - 11%
Obzvlášť krutý případ domácího násilí vyvrcholil v dubnu 2011 v poklidném městečku na cornwallském pobřeží Anglie. Prostřednictvím médií událost šokovala nejen veřejnost ve Velké Británii, ale na celém světě…
romantika

Z temnoty

269 Kč
239 Kč
Šaty z duhy
(2x)
Anně je přes čtyřicet a její život se poslední dobou ubíral v zajetých kolejích. Prakticky všechno brala jako samozřejmost, ale jednoho dne se její svět zhroutil. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Šaty z duhy

169 Kč
Vdané
Vstupte do světa vdaných žen, který vám nabízí slovenská autorka. Její ruku vedl sám život a zachytila osudy kolem sebe. Výsledkem je mozaika příběhů o vztazích dvou lidí.
romantika

Vdané

133 Kč
Arabský hřebec - 11%
(1x)
Arabský hřebec není pouze milostný román, je to román o lásce, ve kterém se navíc projdete vesmírem. Tím, do kterého jsme se zrodili, i tím nezměrným a nekonečným v nás.
romantika

Arabský hřebec

285 Kč
254 Kč
Jak zabít manžela - 20%
(1x)
Příběh o ženách, které všechno nemají, zato všechno dělají.
romantika
Ukázky

Jak zabít manžela

149 Kč
119 Kč
Starořímský dekameron - 20%
Mladý obchodník se starožitnostmi Flavius Antonius Laeca je miláček bohů. Především bohyně lásky Afrodity - Venuše. Ta jej ve svém chrámu spolu se svými kněžkami zasvětila do tajů lásky a zároveň mu požehnala na další životní cestu.
romantika
Ukázky

Starořímský dekameron

89 Kč
71 Kč
Citová divočina - 11%
(1x)
Další kniha jedné z nejčtenějších českých autorek. Příběh čtyř kamarádek o cestě za štěstím a hledání sebe sama.
romantika

Citová divočina

152 Kč
135 Kč
Nezlomená osudem
(2x)
Dvacet let života hrdinky Zuzany, která zjistí, že "zdravý" partnerský vztah na bázi patriarchální modelu muže živitele a ženy v domácnosti, je nefunkční. Pro klid v rodině je ochotná snášet domácí násilí až do dne, který jí změní celý život.
romantika

Nezlomená osudem

124 Kč
Intimně po mailu - 11%
(1x)
E-mailová korespondence odkrývající skutečný příběh dvou žen, které se v různých formách střetávají s nevěrou. Příběh podle skutečné události.
romantika

Intimně po mailu

151 Kč
134 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3