Nejprodávanější knihy - listopad 2014
ostatní

Dějiny ošklivosti
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.
ostatní

Dějiny ošklivosti

848 Kč
Nezlomná
Životopis Margarety Thatcherové (1925–2013), trojnásobné britské premiérky, je fascinující jako román, vymyslet by se ovšem nedal. Je to příběh dívky z malých poměrů, jež pod dohledem přísného, laskavého otce vyrostla k významné dějinné roli.
ostatní

Nezlomná

423 Kč
Běž, chlapče, běž
(1x)
Působivý a dobrodružný příběh židovského chlapce v Polsku, který se několik let skrývá v lesích a u rodin na venkově.
ostatní

Běž, chlapče, běž

332 Kč
Případ Václava Talicha
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
ostatní

Případ Václava Talicha

206 Kč
Tvrdohlavý muž
(1x)

Kniha Tvrdohlavý muž ukazuje, že novodobá česká historie, to nejsou jen nedůvěryhodní politici, ale také osvícení podnikatelé, kteří se nebojí riskovat a kteří mají své sny a vize.

ostatní

Tvrdohlavý muž

313 Kč
Dům v Bretani
(20x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
ostatní
Ukázky

Dům v Bretani

242 Kč
Czech Photography of the 20th Century - 49%
Czech Photography of the 20th Ct., published simultaneously in Czech and English versions, is the first book to present the main trends, figures, and works of Czech photography. E-PHOTO evaluated the book as THE MOST INFLUENTIAL PHOTOGRAPHY SOURCES 2010.
ostatní

Czech Photography of the 20th Century

1 320 Kč
679 Kč
Adolf Hitler
Autor se na rozdíl od běžných biografických publikací o Hitlerovi pouští do hlubší psychologické analýzy „Vůdcovy“ osobnosti a zaměřuje se zejména na způsob Hitlerova vedení a řízení.
ostatní

Adolf Hitler

404 Kč
Černobílé idoly 3
Třetí díl Černobílých idolů plný čtivých medailonů o hereckých hvězdách stříbrného plátna obsahuje v první části texty z Cibulkových pamětnických kalendářů z let 2013 a 2014.
ostatní

Černobílé idoly 3

269 Kč
Mezi literaturou a divadlem II.
Kritická edice souboru literárněkritických a teatrologických prací Jana Grossmana. Jan Grossman byl jednou z nejvýraznějších osobností, které zásadně a inspirativně zasáhly do českého literárního i divadelního dění druhé poloviny 20. století.
ostatní

Mezi literaturou a divadlem II.

396 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 589 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 59 > >>