Nejprodávanější e-knihy - listopad 2014

Smrt ve Vratislavi
(1x)
Vyslanec českého krále jedná ve Slezsku, ale zmizí a nikdo netuší, co se mohlo stát. Protože jde o ožehavou diplomatickou misi, je třeba postupovat taktně...
Ukázky

Smrt ve Vratislavi

199 Kč
Skála
(38x)
Thriller temný a děsivý jako bouřlivé skotské moře za zimní noci.
Ukázky

Skála

197 Kč
Muž jménem Ove
(38x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. Je to kniha, jež dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

Ukázky

Muž jménem Ove

279 Kč
Usměvavý muž
(10x)
Čtvrtý díl série případů komisaře Wallandera. Nastal čas, aby komisař Wallander skončil u policie? Další temná záhada z bestsellerové série.
Ukázky

Usměvavý muž

189 Kč
Ach jo
(2x)
Další kniha drobných příběhů, úvah, zamyšlení a filozofických postřehů známého a oblíbeného autora.
Ukázky

Ach jo

98 Kč
Žítkovské bohyně
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Budoárová bible
(2x)
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
Ukázky

Budoárová bible

221 Kč
Hrdinové
(3x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
Ukázky

Hrdinové

149 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

198 Kč
Černá labuť
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 856 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 86 > >>