Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2014

Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Poutník: Mágův deník
(4x)
Román, kterému dal v roce 1987 vzniknout brazilský spisovatel Paulo Coelho, můžeme brát jako podobenství o touze hledat svou vlastní životní cestu.

Poutník: Mágův deník

269 Kč
Ztracený symbol
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.

Ztracený symbol

359 Kč
Jánošíci s těžkou hlavou
(1x)
Audio podoba česko-slovenského bestselleru, který je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku od cestopisů Boženy Němcové vydaných daných před 150 lety.

Jánošíci s těžkou hlavou

83 Kč
Barva z kosmu
Ve vesmíru strašidelného příběhu přesunul H. P. Lovecraft zdroj hrůzy z člověka a jeho malého světa do temných neprobádaných propastí mezihvězdného prostoru...

Barva z kosmu

224 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.

Hra o trůny

449 Kč
Jistě, pane premiére
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.

Jistě, pane premiére

359 Kč
Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Po strništi bos
(7x)
Audikniha autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl.

Po strništi bos

203 Kč
Takový sníh už nepadá
Cyklus drobných příběhů ze života. Někdy trochu nostalgických, jindy ironických, někdy veselých, někdy poetických.

Takový sníh už nepadá

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 115 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>