Nejprodávanější Kniha - listopad 2014

Kořistí v Kaddáfího harému
(1x)
Výjimečná kniha odkrývá skutečné osudy libyjských dívek, které jako sexuální otrokyně ve svém paláci věznil a mučil diktátor Muammar Kaddáfí.
Ukázky

Kořistí v Kaddáfího harému

254 Kč
Krev prvorozených
(4x)

V Praze jste už možná byli mnohokrát, ale takhle ji určitě neznáte !

Krev prvorozených

330 Kč
Arnyho dílna
(1x)
Arny je neuvěřitelně šikovný krysák, který se svými kamarády postavil auto, letadlo a nakonec i motorku. Na takovou práci ale potřebuje mít pořádné nářadí. Pojďme se tedy podívat do jeho dílny.Leporelo pro nejmenší – ještě nečtenáře.
Ukázky

Arnyho dílna

86 Kč
Kameny a hvězdy
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.

Kameny a hvězdy

314 Kč
Padrino Krejčíř – Afričan
(1x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.

Padrino Krejčíř – Afričan

280 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Co kdyby?
(2x)
Tato kniha od tvůrce veleoblíbeného webového komiksu xkcd vám nabízí překvapivé odpovědi na důležité otázky, na které vás nejspíš nikdy ani nenapadlo se zeptat.

Co kdyby?

449 Kč
Babičko, vyprávěj
(21x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vaší babičky od dětství po současnost. Babička bude moci sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
Ukázky

Babičko, vyprávěj

531 Kč
Labyrinty světa
Labyrinty světa jsou neobvyklou dárkovou knihou s originální představou labyrintů od našich významných současných výtvarníků.

Labyrinty světa

260 Kč
Kočka v Zemi čísel
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>