Nejprodávanější Kniha - listopad 2014

Paměť a dějiny č. 1/2014
První číslo osmého ročníku revue Paměť a dějiny je věnováno rozhlasu. Zatímco Ondřej Koutek představuje československé vysílání z Londýna během druhé světové války, Jiří Křesťan se zabývá válečným vysíláním ze Sovětského svazu.

Paměť a dějiny č. 1/2014

68 Kč
Paměti imaginárního kamaráda
(1x)
Mimořádně čtivý a vřelý příběh s jedinečným vypravěčem je oslavou odvahy, imaginace a především obětavého, nezištného přátelství.
Ukázky

Paměti imaginárního kamaráda

253 Kč
Paradigmata moderní kulturní politiky
Publikace Paradigmata moderní kulturní politiky mapuje a kriticky zkoumá formou kolektivní monografie myšlenkové modely, metodologické přístupy a názorové proudy, jimiž je v posledních desetiletích obohacováno myšlení o kultuře.

Paradigmata moderní kulturní politiky

225 Kč
Pinocchio
(1x)
Neuvěřitelné dobrodružství loutky Pinocchia, která pobavila nespočet malých čtenářů na celém světě. V knize je spousta nádherných ilustrací, které umocňuj veškeré kouzlo a poezii tohoto věčného díla.

Pinocchio

449 Kč
Podivný případ se psem
(6x)
Příběh o výjimečném světě autistického chlapce. Když jednoho dne najde vidlemi zapíchnutého psa, rozhodne se, že vypátrá pachatele, a mimovolně vyřeší zdánlivě neřešitelnou krizi manželství svých rodičů. Kniha roku 2003 v rámci Whitbreadovy ceny.
Ukázky

Podivný případ se psem

229 Kč
Pohádky do křupava propečené
(2x)
31 pohádkových příběhů, o pekaři a pekařce, kteří pečou chleba a koláče pro prapodivné návštevníky. Nevěřili byste, kdo všechno se zatoulá do malé pekárny na náměstí: skřítkové, víly, permoníci, čarodějnice Serafína, čaroděj Teodor, děti ze čtvrté B.

Pohádky do křupava propečené

338 Kč
Pohled do mateřského lůna
(1x)
Kniha je průvodcem prvními devíti měsíci života, která nejenže populárně naučným způsobem popisuje fyzický vývoj, ale především představuje nenarozené dítě jako citlivou, vnímající a vědomou bytost.

Pohled do mateřského lůna

269 Kč
Pojem společenského souhlasu u Františka Suáreze

Kniha pojednává o teorii společenské smlouvy u španělského jezuity Františka Suáreze (1548–1617). František Suárez navazuje na aristotelskou tradici a snaží se ve své politické teorii spojovat pojmy lidské přirozenosti, finality a svobodné vůle.

Pojem společenského souhlasu u Františka Suáreze

135 Kč
Politika romství – romská politika
Etnopolitická studie se zabývá vzájemným vztahem mezi romskou politikou a politikou romství. Hledá odpovědi na otázku, jak dělají Romové v České republice politiku a zároveň jak česká politika „dělá“ Romy.

Politika romství – romská politika

314 Kč
Pověsti staré Prahy
Soubor třiceti pověstí a legend, které se vztahují k nejznámějším místům hlavního města Prahy. Tato místa lze dodnes navštívit, a tak se kniha může stát současně i jakýmsi zábavným, atypickým průvodcem, který lze vzít s sebou třeba na procházku.

Pověsti staré Prahy

179 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>