Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2014

Návrat Krále Šumavy
(11x)
Životopisný román o nepolapitelném převaděči, který se stal předobrazem Krále Šumavy, vychází z jeho vlastních vzpomínek, svědectví pamětníků i archivních dokumentů.

Návrat Krále Šumavy

378 Kč
Muž, který chtěl být šťastný
(15x)
Tato knížka nám ukazuje, jak se osvobodit od věcí, které nám brání v tom, abychom byli skutečně šťastní.

Muž, který chtěl být šťastný

251 Kč
52 změn
Během dvaapadesáti týdnů vás tato kniha provede jednoduchými metodami, díky nimž se dokážete zbavit závislostí, udělat si pořádek v agendě běžného dne a urovnat svůj život tak, abyste jej nejen žili, ale také si jej užívali.

52 změn

242 Kč
Babičko, vyprávěj
(21x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vaší babičky od dětství po současnost. Babička bude moci sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
Ukázky

Babičko, vyprávěj

531 Kč
Hledání ultra
(2x)

Záznam o jednom z nejúžasnějších a nejvíce inspirujících příběhů osobní proměny v průběhu krize středního věku.

Ukázky

Hledání ultra

269 Kč
A hory odpověděly
(11x)
Khaled Hosseini, autor světově úspěšných románů Lovec draků a Tisíce planoucích sluncí, vydává třetí román, v němž se opět vrací do rodného Afghánistánu, ale zavede nás i do Paříže či Kalifornie.
Ukázky

A hory odpověděly

338 Kč
Krhútská kronika
Ervín Hrych seznámil českou veřejnost s existencí, reáliemi, zvyky, historií, náboženstvím a jazykem Krhútů, jakož i se stavem národního obrození tohoto neprávem zapomenutého, ale právem vymyšleného národa.

Krhútská kronika

224 Kč
Písečný muž
(13x)
Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu. Je silně podchlazený a má těžký zápal plic. Kromě toho v nemocnici vyjde najevo jeden šokující fakt: podle úmrtního listu má být tenhle člověk mrtvý.

Písečný muž

314 Kč
Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.

Lichožrouti

331 Kč
Sára. Kniha první
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.

Sára. Kniha první

195 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>