Nejprodávanější tituly - březen 2014

Jakub spí (vlastně román)
Klaus Merz dozrál během několika desetiletí - bariéru nezájmu prolomila až útlá próza s autobiografickými rysy Jakub spí, která se svou vypjatou emotivností a autorovým stylistickým mistrovstvím stala mezinárodním bestsellerem.

Jakub spí (vlastně román)

80 Kč
Karlštejnsko : mapa - 11%
Dekorativní kreslená mapa Karlštejnska a okolí od Berouna po Řevnice, od Mořiny po Liteň v měřítku 1:25 000 kreslíře Marko Čermáka.

Karlštejnsko : mapa

35 Kč
31 Kč
Knulp/Knulp - 6%
Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě.

Knulp/Knulp

236 Kč
222 Kč
Krtek a kouzelná slovíčka - 11%
Krtek a kouzelná slovíčka z řady příběhů pro nejmenší čtenáře o tom, co všechno umí neposedný krteček a jeho zvířecí kamarádi, je zaměřený na základní pravidla slušného chování.

Krtek a kouzelná slovíčka

134 Kč
119 Kč
Malá enc. bohů a mýtů Jižní Ameriky - 11%

Jižní Amerika je geografický, nikoli kulturní pojem, a proto autor texty člení podle areálů na Andy, Velkou Amazonii, Gran Chaco, Ohňovou zemi a pro každý areál vybral vzorky mýtů, bohů, božstev, duchů, rituálů a ceremonií. Každý z areálů je jiný, ale odlišují se nikoliv chudobou či bohatstvím. Pestrá a početná mytologie všech etnik zachycuje minulost kmenů i veškeré hodnoty a normy lidského života od chování ke složitým fenoménům jako příroda či celý vesmír až po způsob života včetně stravování.

Malá enc. bohů a mýtů Jižní Ameriky

288 Kč
256 Kč
Matky po e-mailu - 37%
(1x)
Linie matka-dcera, dcera jako pečovatelka o stárnoucí a staré rodiče, je v této společnosti považována za samozřejmost. Knížka formou dopisů mezi dvěma ženami přibližně ve věku 60-65 let přibližuje traumata, s nimiž se ženy bojí vůbec někomu svěřit.

Matky po e-mailu

126 Kč
79 Kč
Město Ember - 6%
(2x)
První díl tetralogie Knihy města Ember se odehrává ve světě, kde panuje věčná tma. Jediným světlem je tu město Ember, poslední město lidí. Rodinná fantasy.

Město Ember

237 Kč
223 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Myšlení obrazem - 11%
(2x)
Myslíme pojmy, to jest slovy, avšak je rovněž možné myslet obrazy? Nikoli obrazným způsobem, metaforami a jinými prostředky nepřímého vyjadřování, nýbrž skutečně v obraze? Současná filosofie klade tuto otázku pouze nepřímo.

Myšlení obrazem

200 Kč
178 Kč
Myšlenky lenivého člověka - 20%
Sbírka humoristických esejů v podání Svatopluka Beneše.
Ukázky

Myšlenky lenivého člověka

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>