Nejprodávanější tituly - duben 2014

Červenka
(7x)
3. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Červenka

449 Kč
Skutečná událost
(6x)
Hlavní postavy nového románu jsou tři kamarádi. Jeden z nich – vypravěč – se ocitá v Oslu těsně po tragické střelbě na ostrově. Na cestu si bere jako četbu do letadla knihu o německé teroristické skupině RAF. Z tíživé atmosféry se vrací zpátky do Prahy....
Ukázky

Skutečná událost

219 Kč
Přišla z moře
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
Ukázky

Přišla z moře

253 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Altschulova metoda
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
Složka 64
(7x)
Čtvrtý případ Carla Morcka a jeho oddělení Q. V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, jež spojovala jedna osoba a její životní osud.

Složka 64

314 Kč
Skála
(14x)
Thriller temný a děsivý jako bouřlivé skotské moře za zimní noci.
Ukázky

Skála

269 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.

Inferno /anglicky/

449 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>