Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2014
beletrie

Nádherné trosky
(4x)
Dějově bohatý román o lidských snech a jejich střetu s realitou, který nás z italského městečka zavádí hned na natáčecí scénu velkofilmu Kleopatra, hned doprostřed zábavy edinburského festivalu či prostředí hollywoodského filmového průmyslu.
beletrie
Ukázky

Nádherné trosky

338 Kč
O rodičích a dětech
(6x)
Třetí próza Emila Hakla líčí setkání dvaačtyřicetiletého Jana Beneše s otcem. Zaznamenává jejich vzájemný rozhovor, který se odehrává během jednoho odpoledne a večera.
beletrie

O rodičích a dětech

219 Kč
Instinkt dravce - 43%
(3x)
V pečovatelském domě v Oslu je nalezena mrtvá stařenka, které vrah do očí zarazil její vlastní pletací jehlice.
beletrie

Instinkt dravce

148 Kč
84 Kč
Lék na smutek
(1x)
Na Mariku, gynekoložku a porodní lékařku, se valí jedna pohroma za druhou. Manžel jí umírá na rakovinu a krátce nato ztratí i svého jediného, třiadvacetiletého syna, u něhož náhle propukla dědičná choroba jater.
beletrie

Lék na smutek

296 Kč
Via Hrabal
Množstvím fotografií a dokumentů provázená publikace více než čtyřiceti českých i zahraničních autorů. Mezi autory jsou Ludvík Vaculík, maďarský prozaik Péter Esterházy, polský bohemista Jacek Baluch, ...
beletrie

Via Hrabal

268 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.
beletrie

Inferno /anglicky/

449 Kč
Opráski sčeskí historje
(21x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
beletrie
Ukázky

Opráski sčeskí historje

179 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
beletrie
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Bílá lvice
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

beletrie

Bílá lvice

280 Kč
Provence od A do Z
Neobvyklý slovník, jenž skvěle poslouží jako barvitý doplněk jakéhokoliv průvodce po francouzské Provenci.
beletrie
Ukázky

Provence od A do Z

211 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 949 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 95 > >>