Nejprodávanější knihy - květen 2014
umění

Made in Japan
(1x)
Druhý svazek nové edice zaměřené na vizuální studia a kulturu je věnován japonské popkultuře.
umění
Ukázky

Made in Japan

266 Kč
Secese – vitální umění 1900
Publikace představuje špičková díla české a evropské secese ze sbírek Uměleckoprůmyslového musea v Praze. Zaměřuje se na užité umění secese jako součást převratných modernizačních a emancipačních proudů konce 19. století.
umění

Secese – vitální umění 1900

1 161 Kč
Slavné stavby Theodora Petříka
V publikaci Vás budeme provázet životem a dílem Theodora Petříka,tohoto významného českého architekta XX. století, kterého jste takto zblízka neměli dosud možnost poznat.
umění

Slavné stavby Theodora Petříka

116 Kč
Všecky krásy dřeva
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
umění

Všecky krásy dřeva

404 Kč
František Drtikol
(1x)
Publikace představuje nejobsáhlejší průřez tím nejpodstatnějším a nejdůležitějším, co ve své fotografické tvorbě Drtikol vytvořil.
umění

František Drtikol

5 700 Kč
Černobílé idoly 3
Třetí díl Černobílých idolů plný čtivých medailonů o hereckých hvězdách stříbrného plátna obsahuje v první části texty z Cibulkových pamětnických kalendářů z let 2013 a 2014.
umění

Černobílé idoly 3

269 Kč
Kinematograf
(10x)
Přední český filmový historik a univerzitní pedagog vydal do hájemství, v němž se pohybuje řadu let - v raných dějinách českého (československého) filmu. Kniha obsahuje texty z posledních deseti let, které se zabývají tématem "raného filmu".
umění

Kinematograf

224 Kč
Mezi literaturou a divadlem II.
Kritická edice souboru literárněkritických a teatrologických prací Jana Grossmana. Jan Grossman byl jednou z nejvýraznějších osobností, které zásadně a inspirativně zasáhly do českého literárního i divadelního dění druhé poloviny 20. století.
umění

Mezi literaturou a divadlem II.

396 Kč
Otto Placht
El Libro Mágico je knihou barvitě vyprávějící o kouzlu života v pralesích peruánské Amazonie a o síle tradice a inspirace, s níž se osudově setkal český malíř Otto Placht (1962).
umění

Otto Placht

899 Kč
Šťastná generace
(1x)
Novinka nakladatelství divadelní literatury Pražská scéna vychází jako 14. svazek edice Režie, která se stala jakousi galerií současné české divadelní režie.Součástí publikace jsou soupisy inscenací tvůrců a jejich kompletní bibliografie.
umění

Šťastná generace

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 154 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>