Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - květen 2014

Muž, který chtěl být šťastný
(15x)
Tato knížka nám ukazuje, jak se osvobodit od věcí, které nám brání v tom, abychom byli skutečně šťastní.

Muž, který chtěl být šťastný

251 Kč
Francouzské hodokvasy

Půvabný kulinářský cetopis, v němž nás autor, anglický spisovatel žijící v Provenci, zavádí do všech koutů Francie, země proslulé gastronomickými zázraky.

Ukázky

Francouzské hodokvasy

168 Kč
Nevracej se
Kniha je nominovaná na nejlepší THRILLER za rok 2014 (ITW Thriller Award). A vede žebříček nejprodávanějších knih v Anglii i USA!

Nevracej se

314 Kč
O kontemplaci
(2x)
Kontemplace je pro autora zkušeností Života, který se projevuje jako jednota a láska. Přináší zároveň zkušenost Boží přítomnosti ve vlastním nitru. Vede každého člověka nejprve k sobě samému, probouzí ho a pomáhá mu najít vlastní místo v životě.

O kontemplaci

176 Kč
Žít v dialogu
Kniha „Žít v dialogu“ je druhým dílem souboru tématicky utříděných myšlenek z děl Tomáše Halíka a čtenář zde najde, kromě jiného, sociologické, historiografické a politologické reflexe fenoménu náboženství.

Žít v dialogu

224 Kč
Život je boj
Psychologický průvodce pro pacienty s rakovinou, pro jejich pečovatele a blízké. Je psána běžným jazykem a snaží se obsáhnout všechny aspekty života, se kterými se pacient a jeho blízcí v průběhu nemoci setkají.

Život je boj

359 Kč
Babičko, vyprávěj
(21x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vaší babičky od dětství po současnost. Babička bude moci sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
Ukázky

Babičko, vyprávěj

531 Kč
Léčebný kód
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.

Léčebný kód

289 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy
(3x)
Literární průvodce po krajích helvetského kříže.

Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy

149 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>