Nejprodávanější tituly - květen 2014

Tri podobenstvá z Tomášovho evanjelia
Táto rozsahom nie veľká štúdia sa venuje trom podobenstvám z koptského Tomášovho evanjelia, ktoré majú paralely vo všetkých synoptických evanjeliách.

Tri podobenstvá z Tomášovho evanjelia

131 Kč
Třináct
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět

Třináct

268 Kč
Valkýry
(4x)
První české vydání dnes už klasického románu Paula Coelha (napsaného roku 1992). Jde o autobiografický a zároveň široce platný příběh dvou povahově odlišných partnerů, jejichž manželství hrozí rozpad.

Valkýry

211 Kč
Věčné příběhy Čtyřlístku
Již 9. velká kniha příběhů Čtyřlístku, která obsahuje příběhy z let 1990 až 1992, plynně navazuje na předchozí dříve vydané souborné příběhy.

Věčné příběhy Čtyřlístku

531 Kč
Velká kniha přísloví
Velká knihy přísloví nabízí čtenářům více než 1200 abecedně řazených a tematicky rozdělených přísloví národů celého světa, v nichž lze nalézt radu, útěchu i poučení.

Velká kniha přísloví

269 Kč
Vita nuova
Druhý díl trilogie v nové grafické úpravě.

Vita nuova

251 Kč
Volání divočiny
(2x)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let.

Volání divočiny

148 Kč
Anansiho chlapci
Když otec Tlustého Charlieho něco pojmenuje, tak to sedí. Jako když dá Tlustému Charliemu jméno ‚Tlustý Charlie’. Dokonce ani teď, po dvaceti letech, se nemůže Charlie Nancy zbavit svého přídomku, jednoho z mnoha zahanbujících ‚darů’...

Anansiho chlapci

350 Kč
Atlas transformace
Publikace Atlas transformace je globálním průvodcem po transformačních procesech. Kniha získala v roce 2011 druhou cenu v soutěži "Nejkrásnější knihy světa".

Atlas transformace

553 Kč
Britské válečné námořnictvo za druhé světové války IV.
Závěrečný svazek se zaměřuje na triumf Spojenců v poslední fázi konfliktu, z něhož Královské námořnictvo sice vyšlo vítězně, ale v němž Británie definitivně ztratila postavení "vládkyně moří".

Britské válečné námořnictvo za druhé světové války IV.

206 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>