Nejprodávanější tituly - červen 2014

Alena
Alena od malička poznala jen ústrky, nenávist a utrpení. Otec alkoholik, s nevlastní matkou nikdy nevázala vztah a její mladší sestra je, líná, vychytralá, rozmazlená. Alena se rozhodne utéct se svým přítelem, ale i ten je pro ni zklamáním.
Ukázky

Alena

80 Kč
Anežka Česká
(2x)

Anežka Přemyslovna a Jindřich, syn císaře Fridricha II., v sobě našli zalíbení. Vše nasvědčuje tomu, že jejich štěstí nic nestojí v cestě.

Ukázky

Anežka Česká

269 Kč
Ať si holky popláčou
Druhé rozšířené vydání knihy Ať si holky popláčou, která vyšla v roce 2008 v nakladatelství Abonent ND. Byla brzy vyprodaná, nominovaná na cenu Boženy Němcové a její ohlas mezi recenzenty a hlavně čtenáři byl velmi příznivý.

Ať si holky popláčou

234 Kč
Barva z kosmu
Ve vesmíru strašidelného příběhu přesunul H. P. Lovecraft zdroj hrůzy z člověka a jeho malého světa do temných neprobádaných propastí mezihvězdného prostoru...
Ukázky

Barva z kosmu

199 Kč
Básně Guillauma Apollinaira
Guillaume Apollinaire (*26. srpna 1880 Řím – † 9. listopadu 1918 Paříž) byl francouzský básník, prozaik a dramatik; po matce, šlechtičně Angelice Kostrowicke, polského původu. Jeho literární začátky se datují na přelom 19. a 20. století .
Ukázky

Básně Guillauma Apollinaira

53 Kč
Bleach 11: A Star and a Stray Dog
Dokud jsou členové záchranného týmu spolu, zůstávají neporazitelní, avšak rozděleni čelí nepříteli jen s největšími obtížemi... anebo ne? Jak si se svými soupeři poradí Orihime, Išida a Chad?

Bleach 11: A Star and a Stray Dog

206 Kč
Bleach 12: Flower on the Precipice
V Soul Society si v posledních dnech rozhodně nemohou stěžovat na nudu. Napřed útok vetřelců, potom tajemná vražda jednoho z kapitánu třinácti jednotek dvorní stráže, a nakonec... kdo se to blíží za výhrůžného cinkotu rolniček?

Bleach 12: Flower on the Precipice

206 Kč
Bleší cirkus na cestě
Vzrušení, napětí, přátelství! Vyprávění o cirkusových blechách na cestě je neodolatelná obrázková kniha o dobrodružství, trmácení životem a nepohodě, ale také o tom, jak je důležité si pomáhat a mít jeden druhého, když přijdou těžké chvíle.

Bleší cirkus na cestě

241 Kč
Bludiště snů
Výběr nejlepších sci-fi povídek Ladislava Szalaie, stálice na nebi vědeckofantastické literatury.
Ukázky

Bludiště snů

69 Kč
Border kolie
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.

Border kolie

629 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100