Nejprodávanější tituly - červen 2014
umění

Stůl u okna, na stole kniha
Kniha představuje tvorbu ateliéru MCA architektů Miroslava Cikána a Pavly Melkové. Nejedná se o standardní výčet díla architektonické kanceláře, cílem je spíše vybídnout k přemýšlení o smyslu architektury a její roli v našem životě.
umění

Stůl u okna, na stole kniha

531 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
umění

Apatie k ďáblu

296 Kč
Atmosféry
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění

Atmosféry

359 Kč
Bohuslav Reynek
Kniha obsahuje bezmála 140 děl Bohuslava Reynka, je doplněna fotografiemi Dagmar Hochové, Jaroslava Krejčí, Daniela Reynka a dalších.
umění

Bohuslav Reynek

494 Kč
Buďte mistry improvizace
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
umění
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
Dialogy řeči
Výběr ze studií, které autor napsal za posledních 15 let pro časopis Svět a divadlo. Jednotlivé kapitoly (Autoři a řeč, Herci a řeč, Performeři a řeč, Tyjátr a řeč a Řev a řeč) se zabývají především hlasově-řečovým projevem v souvislosti s herectvím.
umění

Dialogy řeči

180 Kč
Die Kulturlandschaft Lednice-Valtice. Reiseführer
Průvodce po Lednicko-valtickém areálu nám představí textem i obrazem stavby a rozsáhlé parky Lednicko-valtického areálu, ale také nás zavede do historie architektury Lednicie, Valtic a Břeclavi.
umění

Die Kulturlandschaft Lednice-Valtice. Reiseführer

116 Kč
Housle tečka Hrubý
(1x)
Bilanční rozhovor s významnou osobností naší rockové hudby mapuje život Jana Hrubého a přináší jeho nevšední postřehy profesionálního hudebníka, vzpomínky na kolegy, přátele i události v uplynulých letech.
umění

Housle tečka Hrubý

225 Kč
Jan Bauch
(1x)
Rozsahem jedinečná kniha obsahuje na 400 stránkách 300 vysoce kvalitních reprodukcí doplněných texty od PhDr. R. Michalové a PhDr. P. Kováče. Jedná se o nejrozsáhlejší monografii, která byla tomuto významnému malíři dosud věnována.
umění

Jan Bauch

450 Kč
Jiří Balcar
Tato monografie Balcarovo dílo nově zhodnocuje a poprvé je ukazuje v celé šíři; zahrnuje jak volnou, tak užitou tvorbu, neboť jeho přínos v oblasti knižních úprav, ilustrací a návrhů plakátů je zásadní.
umění

Jiří Balcar

1 161 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 140 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>