Nejprodávanější tituly - červenec 2014
romantika

S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Minuta na rozloučenou
(1x)
Mariannu nudí život, společnost i přátelé. Rozhodne se přerušit studia a doprovázet otce, profesora přírodních věd, na výpravu do argentinského pralesa. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Minuta na rozloučenou

169 Kč
Dokud se budeš smát - 11%
Že princové na bílém koni vymřeli už před spoustou let, ale občas se najde chlap, kvůli kterému stojí za to něco risknout. I když výsledek je nejistý. Román pro ženy.
romantika

Dokud se budeš smát

296 Kč
263 Kč
Stanice odložených lásek - 11%
(1x)
Román Hany Marie Körnerové vypráví o osudech dvou kamarádek Laděny a Kamily na pozadí událostí sedmdesátých a osmdesátých let minulého století. Lásky šťastné i nešťastné, manželství vydařená i nevydařená, průšvihy, trapasy i humorné historky.
romantika

Stanice odložených lásek

305 Kč
271 Kč
Rozum a cit - 11%
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romantika

Rozum a cit

314 Kč
279 Kč
Skladatelka voňavého prádla - 11%
(1x)
Nové vydání bestselleru autorčiny prvotiny, nyní s obrazovou přílohou, obsahuje 64 stran fotografií z osobního archivu autorky!
romantika

Skladatelka voňavého prádla

267 Kč
238 Kč
Růže a ledové květy
Lilian Denkerová si opřela hlavu o volant a rozplakala se. To snad není pravda! Nejenom že svého přítele Arna před chvílí přistihla s jinou ženou, ale teď kvůli nečekané sněhové bouři sjela z cesty a vězí v příkopu. Nevěděla, co si počít.
romantika
Ukázky

Růže a ledové květy

30 Kč
To není žena pro tebe
Už mnoho měsíců je chování Christiana Vogelera pro jeho přátele záhadou. Chris, kdysi oblíbený účastník všech večírků, se zcela stáhl do ústraní. Zdá se, že se z něj stal samotář. Co je důvodem takové změny? Nešťastná láska? Nebo snad dokonce nemoc?
romantika
Ukázky

To není žena pro tebe

30 Kč
Zoufalé touhy - 20%
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
71 Kč
Osudy žen - 20%
Tato kniha nám ukazuje zcela jiný pohled na osudy žen, které žijí mezi námi, a přesto je pojí zcela výjimečné životní zkušenosti. Deset vybraných žen nám odhaluje svoje postoje a přibližuje mnohdy velmi dramatické zážitky.
romantika
Ukázky

Osudy žen

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>