Nejprodávanější Kniha - srpen 2014

Jméno - objev a zmizení věci
Kniha Jméno – objev a zmizení věci představuje pokus o fenomenologii přirozeného jazyka jako dobře organizovaného systému.

Jméno - objev a zmizení věci

248 Kč
Karel Prager
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
Karty nelžou

Další a poslední pokračování knihy z prostředí zdravotnické záchranné služby, kterým se prolíná osobní a nečekaně končící příběh hlavní hrdinky.

Karty nelžou

242 Kč
Kat
Román současného bulharského spisovatele Stefana Kisjova Kat zpracovává nadčasové, stále atraktivní a aktuální téma zločinu, překračování hranic mezi dobrem a zlem. Příběh se odehrává z převážné části v kulisách totalitního Bulharska.

Kat

195 Kč
Kdo jinému jámu kopá
(2x)
Každé přísloví v této knize obsahuje krátký srozumitelný výklad, základní heslo k vyhledání a ilustraci.

Kdo jinému jámu kopá

314 Kč
Klička a gól!
Téměř detektivní pátrání sportovního reportéra Oskara Ráčka a jeho věrné přítelkyně jezevčice Berty nás zavede do zákulisí tolik oblíbeného sportu, jakým je fotbal.

Klička a gól!

124 Kč
Kočka v Zemi čísel
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
Kouzelný měsíc
Poutavý příběh malého červeného autíčka. Tato knížka je určena začínajícím čtenářům, ale i rodičům a prarodičům ke čtení pro děti "na dobrou noc".

Kouzelný měsíc

179 Kč
Krajské volby 2012 v Ústeckém kraji
Publikace zkoumá různé dimenze krajských voleb v roce 2012 v Ústeckém kraji. V knize je kromě celkových výsledků voleb do krajského zastupitelstva rozebrána podoba volební kampaně jednotlivých politických subjektů.

Krajské volby 2012 v Ústeckém kraji

224 Kč
Králové Clonmelu
(1x)
Will je na každoročním hraničářském sněmu, ale Halt vyšetřuje záhadné události na západě. Když se konečně vrátí, přináší špatné zprávy. V Hibernii to vře.

Králové Clonmelu

314 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100