Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2014

Hráči
Půvabný příběh z prvorepublikánského maloměsta nejen o licitovaném mariáši ocení především milovníci šťastných konců.

Hráči

225 Kč
Inferno
(18x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo

Inferno

359 Kč
Kolotoč a copánek
Komplet sestavený ze dvou zajímavých nahrávek pro nejmenší, současně didaktických i zábavných.

Kolotoč a copánek

177 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Norské dřevo
(8x)
Exotika, milostné vztahy, nespoutaný sex, studentský život, ale také studentské bouře na konci 60 let v Tokiu, – to vše lze v románu Norské dřevo nalézt.

Norské dřevo

269 Kč
Samota není osamění
Básně a myšlenky z Bible, od Františka Saleského, dalajlamy, Boženy Němcové, Mistra Jana Husa a Richarda Pachmana v podání legendární moderátorky Kamily Moučkové s hudbou skladatele a zpěváka Richarda Pachmana na CD prvním a 24 fejetonů Kamily Moučkové.

Samota není osamění

251 Kč
Šíleně smutné povídky
(4x)
Když se vám chce brečet… můžete se utěšit poslechem třinácti citlivě vypointovaných povídek spisovatelky Terezy Boučkové, které ukážou, že v tom nejste sami a že i na chvíle, které vypadají tragicky, lze později nahlížet s pobaveným odstupem.

Šíleně smutné povídky

206 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal
(2x)
Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho první knihy Všechno co opravdu potřebuju znát.

Už hořela, když jsem si do ní lehal

269 Kč
Vyhasínání mozku Martina Kleina
Audioverze románu nizozemského spisovatele Bernlefa (vlastním jménem Hendrich Jan Marsman) o muži stiženém Alzheimerovou chorobou.

Vyhasínání mozku Martina Kleina

179 Kč
Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>