Nejprodávanější tituly v roce 2014
beletrie

Prastaré pověsti české - 11%
Prastaré pověsti české Petra Maška jsou unikátním souborem nejstarších českých legend posbíraných z originálních pramenů, přičemž na rozdíl od jiných autorů, uvádí všechny pověsti zachycené od středověku po dobu barokní.
beletrie

Prastaré pověsti české

300 Kč
266 Kč
Rodrick je king - 11%
Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád.
beletrie

Rodrick je king

224 Kč
199 Kč
Adolf Hitler - 11%
Autor se na rozdíl od běžných biografických publikací o Hitlerovi pouští do hlubší psychologické analýzy „Vůdcovy“ osobnosti a zaměřuje se zejména na způsob Hitlerova vedení a řízení.
beletrie

Adolf Hitler

404 Kč
359 Kč
Běžecký rok aneb S úsměvem se běhá líp - 11%

Kniha psaná pro Běžeckou školu M. Škorpila představuje humorný průřez běžeckým rokem. Nejde o celoroční tréninkový plán ani o nějakou novou encyklopedií pro běžce, je určena těm, kteří mají kromě běhání rádi i srandu.

beletrie

Běžecký rok aneb S úsměvem se běhá líp

177 Kč
158 Kč
Conni tančí - 10%
Conni je okouzlena tancem. Také se ho chce naučit! Maminka ji přihlásí na hodiny baletu. Učitelka baletu, cvičení, kamarádi, taneční oblečení, vše je tak nové. Bude se jejich první baletní vystoupení líbit? Conni musí překonat trému. Držme jí palce!
beletrie

Conni tančí

51 Kč
46 Kč
Černý démant - 11%
Třetí detektivní román spisovatele, novináře a politologa Martina Walkera a jeho hrdiny, policisty Bruna. Příběh se odehrává v St Denis, městečku v nádherné krajině francouzského jihozápadu, kde si lidé dovedou užívat dobrého jídla a pití.
beletrie

Černý démant

268 Kč
238 Kč
Dějiny světla - 11%

Román o životě fotografa Františka Drtikola. Mladý spisovatel Jan Němec přichází s rozsáhlou a pro současnou českou prózu zcela nezvykle pojatou románovou freskou; uměleckým a duchovním Bildungsromanem, o němž se bude mluvit.

beletrie

Dějiny světla

404 Kč
359 Kč
Helen v zajetí touhy - 52%

Kultovní erotická klasika z padesátých let od „nejprokletějšího z prokletých“ skotských prozaiků! Helen v zajetí touhy je jedním z několika erotických románů Alexandra Trocchiho.

beletrie
Ukázky

Helen v zajetí touhy

207 Kč
99 Kč
Inverzní kyvadlo - 11%
(2x)
Postavy v knize povídek Borjany Dodovy Inverzní kyvadlo jsou vyšinuty ze své dosavadní životní dráhy znepokojivě nevysvětlitelnými nárazy. Jejich tápavě polovičaté snahy vzdorovat postupujícímu chaosu Dodova ve své prozaické prvotině ohledává klipovo
beletrie

Inverzní kyvadlo

171 Kč
152 Kč
Kdo rád jí, ať zvedne ruku - 20%
Povídání o cestách autora po světě, veselých příhodách co tam zažil a také o tom, co dobrého tam jedl a jaké zajímavé recepty odtamtud přivezl.
beletrie
Ukázky

Kdo rád jí, ať zvedne ruku

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100