Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2014

Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Rok v Provenci
(3x)
Humorné vyprávění, ze kterého dýchá provensálská atmosféra plná skvělého jídla, místních zvyků a svérázných postaviček.

Rok v Provenci

314 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.

Hra o trůny

449 Kč
Lichožrouti navždy
Vy všichni, kdo hledáte tu „ztracenou“ ponožku, nejste sami! Jsou nás po světě miliony a to je jedna ze záhad, jichž je svět plný.

Lichožrouti navždy

242 Kč
Přízrak
(6x)
Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací do Norska, aby se ujal téměř uzavřené vraždy mezi feťáky – údajným pachatelem má totiž být Oleg, potomek jeho femme fatale Ráchel, kterého měl rád jako vlastního syna.

Přízrak

314 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.

Cesta pravého muže

199 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(3x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.

Vyhnání Gerty Schnirch

314 Kč
Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Gramotingltangl
Gramotingltangl byl pořad Jiřího Suchého, vysílaný od pondělí 4. října 1965 v podvečer Československým rozhlasem na tehdy novém vlnovém rozsahu velmi krátkých vln.

Gramotingltangl

555 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 141 položek
1 2 3 .. 15 > >>