Nejprodávanější tituly - říjen 2015
světová

Krev na sněhu
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
světová
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
Podzim
(5x)
Malý čtenář může v knížce hledat postavičky a zvířátka a sledovat, co dělají od první do poslední stránky.
světová

Podzim

254 Kč
Pán věže
Druhý díl trilogie Stín krkavce.
světová

Pán věže

404 Kč
Vidořád
(1x)
Paige Mahoneyové se podařilo utéct ze šeolského zajetí, ale tím její problémy teprve začínají: mnoho přeživších je nezvěstných a ona se stala nejhledanější osobou v Londýně.
světová

Vidořád

314 Kč
Stalker
(4x)

Bez Joony Linny je policie bezmocná.

Před devíti lety byl pastor Rocky Kyrklund odsouzen za brutální vraždu a svěřen do psychiatrické péče. Z událostí si nic nepamatuje - od tragické autonehody trpí opakujícími se výpadky a ztrátou paměti...

světová

Stalker

314 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
světová

Jaro

254 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
světová
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Porodní bába
(5x)

Je pozdní léto roku 1944 a v oblasti Pečenga na severu Finska probíhá laponská válka. Nemanželská dcera ze šamanské rodiny, odmalička odsunutá na okraj společnosti, vykonává důležité povolání porodní báby. Její život, to jsou cesty v nočním mrazu...

světová
Ukázky

Porodní bába

253 Kč
O poklad Ciboly

Čtvrtá kniha ze série Expanze. Brány otevřely cestu k tisíci nových světů a vypukla kolonizační horečka. Z domovských planet lidstva sem proudí osadníci, kteří hledají nový život.


Nezávislí osa

světová
Ukázky

O poklad Ciboly

199 Kč
Tři na cestě
(3x)

Manželství po pětadvaceti letech – může být na světě něco dramatičtějšího? Ani vražda! Ani teroristé! Poslední román autora slavného milostného příběhu Jeden den to umí podat přesně takhle – jako vražedný teror všedního dne.

světová

Tři na cestě

296 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 739 položek
<< < 1 2 3 4 .. 74 > >>