Nejprodávanější tituly - říjen 2015
česká

Husákův děda
(3x)
Známý propagátor internetu a renomovaný technologický publicista Patrick Zandl vzpomíná na svého dědu - a potažmo celou generaci Husákových prarodičů - s humorem i nostalgií.
česká
Ukázky

Husákův děda

178 Kč
Král rytíř Přemysl II. Otakar
(6x)
Třetí část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů začíná v době, kdy král Václav I. realizuje svůj politický sen - prostřednictvím sňatku svého prvorozeného syna Vladislava ovládnout rakouské země.
česká
Ukázky

Král rytíř Přemysl II. Otakar

299 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
česká
Ukázky

Básník

377 Kč
Jak si postavit letadlo
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

česká
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
česká

Celý život

539 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
česká

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy
(7x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou.
česká

Muži, kteří nenávidí ženy

314 Kč
Vražedná mše
(1x)
V Kutné Hoře se schází zemský sněm. Na úvod se v chrámu svatého Jakuba koná mše svatá, v jejímž průběhu nečekaně dojde k vraždě Jana z Hradce.
česká
Ukázky

Vražedná mše

169 Kč
Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

česká
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Pod sněhem
(8x)
Tři sestry nasedají jednoho dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Cestou vyplouvají na povrch dávné příběhy, vzpomínky, křivdy a nenaplněné sny. Bravurně napsané rodinné drama zachycuje spletité osudy jedné rodiny.
česká

Pod sněhem

296 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>