Nejprodávanější tituly - listopad 2015
sci-fi a fantasy

Harry Potter and the Deathly Hallows - 6%
(3x)
Anglické vydání sedmé a závěrečné knihy z řady příběhů a Harrym Potterovi, ve kterém mladý čaroděj svede rozhodující souboj s černým mágem Voldemortem.
sci-fi a fantasy

Harry Potter and the Deathly Hallows

594 Kč
559 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno II. - 6%
Druhý díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu. Ale to ještě není všechno.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna a to ještě není všechno II.

246 Kč
231 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno III. - 6%
Závěrečný díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna a to ještě není všechno III.

304 Kč
286 Kč
Nefritový trůn - 6%
Druhý díl fantasy cyklu Temeraire. Čína v něm zjistí, že její vzácný dar určený Napoleonovi padl do britských rukou. Rozzlobené čínské poselstvo žádá, aby byl neobyčejný tvor vrácen, kapitán Laurence se ovšem odmítne podvolit.
sci-fi a fantasy

Nefritový trůn

253 Kč
238 Kč
The Three Golden Keys - 11%
World-renowned artist brings to life the magic of Prague and its legends.
sci-fi a fantasy

The Three Golden Keys

405 Kč
360 Kč
Temná hlídka - 6%
Další kniha z „hlídkové“ řady. V Sankt Petěrburgu se zničehonic objeví nezkrotná sekta Temných, kteří si říkají Černí. Zbytek ruského světa Jiných se rozhodne, že situaci je třeba pacifikovat.
sci-fi a fantasy

Temná hlídka

228 Kč
214 Kč
Valis - 6%
(5x)
Jeden z nejkontroverznějších románů Philipa K. Dicka. Co se stane, když jistá náboženská sekta tak dlouho hledá Mesiáše, až ho nalezne ve dvouletém dítěti, které jim potvrdí, že celá zemská civilizace je odpradávna řízena inteligencí z vesmíru?
sci-fi a fantasy

Valis

220 Kč
207 Kč
Hráči z Titanu - 11%
(1x)
Jeden z románů, které Philipa K. Dicka proslavily. V této černé komedii se populace zeměkoule, zdevastovaná válkou se slimákovitými obyvateli Titanu, kvůli neopatrnému použití chemických zbraní stane téměř sterilní.
sci-fi a fantasy

Hráči z Titanu

205 Kč
182 Kč
Počkej si na loňský rok - 11%
(4x)
Příběh románu klasika sci-fi žánru je rafinovanou montáží subjektivních realit jednotlivých postav a nenápadně naznačují, že ´duševní choroba´ zůstává v různé míře existenční součástí reality každého člověka.
sci-fi a fantasy

Počkej si na loňský rok

179 Kč
159 Kč
Princezna barbarů - 11%
Třetí kniha oblíbené comicsové série.
sci-fi a fantasy

Princezna barbarů

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 264 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>