Nejprodávanější e-knihy - listopad 2015
historie a fakta

Dějiny Ruska v datech - 20%
Stručné a přehledné dějiny Ruska od Kyjevské Rusi po současnost. Autoři kladou důraz zejména na politické dějiny, stranou však nezůstává ani oblast kultury a hospodářství.
historie a fakta
Ukázky

Dějiny Ruska v datech

299 Kč
239 Kč
Osvětimská knihovnice - 20%
(10x)
Příběhem literární Dity, jehož předlohou jsou vzpomínky skutečné, dnes osmdesátileté Dity Krausové, se vracíme k polozapomenuté historii rodinného tábora, který existoval v Březince od září 1943 do července 1944.
historie a fakta
Ukázky

Osvětimská knihovnice

180 Kč
144 Kč
Vznik Evropy - 20%
(1x)
Soužití v Evropské unii i její současná krize jsou podněty k zamyšlení nad tím, co Evropa znamená a jak vznikla. Úkolem této knížky je pokusit se zodpovědět, jak vznikala Evropa v dějinném procesu.
historie a fakta
Ukázky

Vznik Evropy

199 Kč
159 Kč
Číhošťský zázrak - 20%
(1x)
Dosud nejúplnější pokus o rekonstrukci takzvaného Číhošťského zázraku. Dodnes nevyjasněná je role STB, která umučila katolického kněze, pátera Josefa Toufara. Autor shrnul všechny dostupné prameny včetně výslechových protokolů a dobových svědectví.
historie a fakta
Ukázky

Číhošťský zázrak

80 Kč
64 Kč
Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba - 20%
(1x)
Odkud pocházelo zlato řádu templářů? Jaký byl vztah mezi loďstvem templářů a pověstnými piráty Karibiku? Proč španělská královna Izabela Kastilská věnovala Kolumbovi takovou důvěru a tolik peněz k námořním plavbám?...
historie a fakta
Ukázky

Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba

280 Kč
224 Kč
Tisíce obyčejných smrtí - 20%
(4x)
Na knize je výjimečná celistvost vzpomínek svědka, kterému bylo souzeno být u "počátku" i "konce" tragédie šoa.
historie a fakta
Ukázky

Tisíce obyčejných smrtí

89 Kč
71 Kč
Ututlané dějiny - 20%
Felix Krumlovský, autor několika pozoruhodných knížek o české historii, si vzal na paškál celkem 35 osobností, slavných Čechů a Moravanů, aby se podíval, na některé záhady, které jsou s nimi spojeny.
historie a fakta
Ukázky

Ututlané dějiny

139 Kč
111 Kč
Zrození státu - 20%
(1x)
V knize Zrození státu se čtenář dozví, co dnes badatelé soudí o vzniku a stabilizaci nejstarší státnosti v prvotních civilizačních ústředích Starého světa - Egyptě, Mezopotámii, Indii a Číně.
historie a fakta
Ukázky

Zrození státu

210 Kč
168 Kč
Horké krize studené války - 20%
(1x)
Publikace Horké krize studené války je věnována časovým úsekům mezinárodních vztahů, kdy svět stanul na prahu globálního ozbrojeného konfliktu. První berlínská krize, suezská krize, korejská válka a karibská krize.
historie a fakta
Ukázky

Horké krize studené války

136 Kč
109 Kč
Templáři v zemích českých králů - Čechy - 20%
(3x)
Publikace je nová především svým zaměřením na působení templářů v českých zemích (v návaznosti na připravovaný další díl, věnovaný Moravě, Slezsku, Rakousko a Lužici - vyjde v březnu).
historie a fakta
Ukázky

Templáři v zemích českých králů - Čechy

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>