Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2015
ostatní

Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach - 6%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Johanna Sebastiana Bacha se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč skončil i ve vězení.
ostatní
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach

127 Kč
119 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart - 6%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.
ostatní
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

127 Kč
119 Kč
Povídky 1. - 20%
Povídky psali oba autoři původně pro svá jevištní vystoupení. Proto také první dva tituly /Povídky Š+G 1 a 2/ vydal Supraphon v letech l994 a l995 jako výběr z archivních zvukových záznamů inscenací této dnes už slavné dvojice.
ostatní
Ukázky

Povídky 1.

69 Kč
55 Kč
Ukolébavky pro nejmenší - 20%
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
ostatní
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
79 Kč
Ze hry do hry - 20%
Zvukový záznam slavnostního představení 4. 10. 2007 ke 40. výročí vzniku Divadla Járy Cimrmana! Ke 40. výročí svého vzniku uvedl soubor Divadla Járy Cimrmana "procházku" celou svou dosavadní tvorbou, tedy čtrnácti komediemi, které má stále na repertoáru.
ostatní
Ukázky

Ze hry do hry

99 Kč
79 Kč
Zpíváme s Hurvínkem 1. - 20%
Špalíček národních písní, říkadel a mudrosloví v osobitém pojetí a podání nestárnoucích dřevěných protagonistů Divadla S+H.
ostatní
Ukázky

Zpíváme s Hurvínkem 1.

69 Kč
55 Kč
Poklady z archivu - 20%
Řada ze zařazených záznamů je z anonymních, nedatovaných zdrojů, některé jsou naopak velmi přesně označeny, jako celek však opět upozorňují na tak podivuhodnou osobnost jako byl Jan Werich.
ostatní
Ukázky

Poklady z archivu

99 Kč
79 Kč
Jan Werich delikatesy - 20%
Lahůdkové archivní objevy vyprávění, nápadů a úvah Jana Wericha. Záznamy pocházejí z archívu Ondřeje Suchého, některé z nich tvořil Jan Werich pro Suchého rozhlasový pořad Gramotingltangl.
ostatní
Ukázky

Jan Werich delikatesy

69 Kč
55 Kč
Jan Werich (ne)známý - 20%
Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo nesmrtelné proslulosti.
ostatní
Ukázky

Jan Werich (ne)známý

69 Kč
55 Kč
Soudruzi, když se tak zamyslíme - 20%
Humornou koláž z úryvků projevů prvních tajemníků, nomenklaturních kádrů ale i dobových snaživců, také dobové častušky a agitační písně. Kouzlo nechtěného a půvab nečekaných souvislostí vytváří z kompletu zábavný a úsměvný artefakt.
ostatní
Ukázky

Soudruzi, když se tak zamyslíme

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>