Nejprodávanější Kniha - listopad 2015
detektivky

Marco - 25%
(3x)

Pátý případ oddělení Q Milovníci díla Jussiho Adlera- -Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…

detektivky

Marco

239 Kč
179 Kč
Podfuk na Korsice
(1x)
Podfuk na Korsice, volné pokračování knih Podfuk jako víno a Podfuk v Marseille, je ryzím potěšením v provensálském stylu, při jehož čtení se vám budou sbíhat sliny v ústech a zároveň se budete skvostně bavit. Peter Mayle je opět ve výborné formě ...
detektivky

Podfuk na Korsice

161 Kč
Šest nevinných
Šest autorů představuje svůj společný detektivní román Šest nevinných, který vnikl za účasti veřejnosti během 72 hodin nepřetržitého psaní v rámci projektu Román na šest nádechů.
detektivky

Šest nevinných

45 Kč
Vraždy uprostřed oceánu
Dva kriminální případy z prostředí československé námořní plavby. Jak podotýká autorka Andrea Vernerová, jediné, co neodpovídá skutečnosti, jsou kriminální činy – ty se na československých lodích nikdy nestaly.
detektivky

Vraždy uprostřed oceánu

152 Kč
Zimní oběť - 51%
(3x)
První díl kriminální série Monse Kallentofta, "nového krále skandinávské detektivky".
detektivky

Zimní oběť

183 Kč
89 Kč
Živí a mrtví
(1x)
Čtivá válečná novela bosensko-chorvatského spisovatele Josipa Mlakiće přináší českému čtenáři ojedinělý pohled na část jugoslávské války. Je zachycen velkou měrou autobiograficky. Příběh byl zfilmován.
detektivky

Živí a mrtví

80 Kč
Instinkt dravce - 43%
(3x)
V pečovatelském domě v Oslu je nalezena mrtvá stařenka, které vrah do očí zarazil její vlastní pletací jehlice.
detektivky

Instinkt dravce

148 Kč
84 Kč
Půlnoční historky
Antologie obsahuje povídky i delší texty z dvacátých let 20. stol. pěti bulharských autorů, kteří vtiskli podobu bulharskému diabolismu.
detektivky

Půlnoční historky

306 Kč
Usměvavý muž
(1x)
Na silnici se z husté mlhy vynoří židle. Na ní sedí loutka v životní velikosti. Postarší advokát prudce zabrzdí a vystoupí z auta. Je to to poslední, co v životě udělá.
detektivky

Usměvavý muž

296 Kč
Uzel
(1x)
V roce 1988 nastal v kariéře Richarda Krauze významný zlom - z pochůzkáře se stal detektivem. Okolnosti zavedou detektiva a jeho kolegy do bizarního prostředí mezi ostnaté dráty táhnoucí se po celé státní hranici se západním světem.
detektivky

Uzel

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 77 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>