Nejprodávanější tituly - prosinec 2015
beletrie

Roční období - 11%
"Roční období" je kniha nejen o střídání ročních dob, o tom, jak lidé snáší nejrůznější počasí, jak se mu přizpůsobují, jak se proměňuje krajina i drobné detaily světa kolem nás, je to kniha o plynoucím čase a oslava křehké proměnlivosti přírody.
beletrie

Roční období

359 Kč
319 Kč
Sára. Kniha druhá - 6%
(3x)
Volné pokračování předchozího příběhu o Sáře vtahuje čtenáře do děje hned první větou a nepustí, dokud nedočte poslední řádek.
beletrie

Sára. Kniha druhá

195 Kč
183 Kč
Sextenze
(6x)
Generační milostný román - konfrontace vztahu dvou generací k posvátným pojmům jako morálka, erotika, partnerství, láska, nevěra na hraně mezi normálním a abnormálním, reálným a virtuálním.
beletrie

Sextenze

89 Kč
Stín z času - 11%
(1x)
Čtvrtým svazkem Stín z času se v nakladatelství Plus uzavírá souborné vydání beletristických spisů jednoho ze zakladatelů moderní fantastické prózy H. P. Lovecrafta.
beletrie

Stín z času

332 Kč
295 Kč
Stoupání na horu - 11%
(1x)
Povídka Stoupáni na horu je romantické podobenství o lidské touze překonávat překážky a odhalovat tajemství, co asi leží daleko před námi, daleko za obzorem. Ilustrace Pavel Čech
beletrie

Stoupání na horu

152 Kč
135 Kč
Svoboda - 6%
(5x)
Autor románu představuje intimní a hluboce realistický portrét rodinných vztahů na pozadí současné americké společnosti, který si svou opravdovostí, kritičností a vypravěčským mistrovstvím právem vysloužil přídomek „velký americký román“.
beletrie

Svoboda

381 Kč
358 Kč
Šedesáté Vánoce Františka Nepila - 20%
Audiokniha obsahuje rozhlasové vsuvky, fejetony a povídky, jejichž autorem i interpretem je František Nepil.
beletrie
Ukázky

Šedesáté Vánoce Františka Nepila

99 Kč
79 Kč
Tajné dopisy mnicha, který prodal své Ferrari - 11%
Devět měst. Devět zastavení. Devět talismanů. Devět silných lidských příběhů, které se mohou stát inspirací naší vlastní hluboké životní změny.
beletrie

Tajné dopisy mnicha, který prodal své Ferrari

242 Kč
215 Kč
Temný pán 1 - Školní roky - 6%
(1x)
Hrůza hrůz! Temný pán, největší ničitel a nejvyšší vládce Temnokraje, byl v závěrečné bitvě mezi silami dobra a zla poražen a jeho úhlavní nepřítel ho vyhnal na prťavou, bezvýznamnou modrou planetku jménem Země.
beletrie
Ukázky

Temný pán 1 - Školní roky

253 Kč
238 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
(2x)
Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho první knihy Všechno co opravdu potřebuju znát.
beletrie

Už hořela, když jsem si do ní lehal

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100